Master Chef 3: Τα σκληρά λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σε διαγωνιζόμενο, η συγκινητική αγκαλιά σε παίκτρια με αναπηρία και τα κλάματα οn air! (Bίντεο)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

Master Chef 3: Τα σκληρά λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σε διαγωνιζόμενο, η συγκινητική αγκαλιά σε παίκτρια με αναπηρία και τα κλάματα οn air! (Bίντεο)

Άλλη μια μέρα που οι κριτές του Master Chef 3, "παλεύουν" να βρουν διαγωνιζόμενους για να μπουν το σπίτι του παιχνιδιού πέρασε χτες!

Οι διαγωνιζόμενοι περνούν μπροστά από τους κριτές για να δείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και πολλές φορές δεν ακούν και τα καλύτερα σχόλια. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι και σήμερα, ο Μανώλης από την Πάρο έδειξε τη μαγειρική του στους τρεις κριτές...Ωστόσο κάτι δεν άρεσε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, και δεν ήταν η μαγειρική του...

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 31 Ιανουαρίου!

Συγκεκριμένα, ο κριτής, είπε στον διαγωνιζόμενο: "Είσαι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του μάγειρα που έχει έπαρση,μαγειρική έπαρση. Στέλνει φωτογραφίες στους φίλους στην Ελλάδα που δουλεύουν σε ένα μικρό bistro και τους λέει τι φοβερός τύπος που είναι...". Ωστόσο, οι κριτές, θεώρησαν πως η μαγειρική του ήταν μια χαρά,οπότε του έδωσαν την ποδιά!

Δείτε τι άλλο είπε στο παρακάτω βίντεο:

Λίγο αργότερα, ένας διαγωνιζόμενος μετά από παρέμβαση της γυναίκας του πήγε στο Master Chef για να δείξει την μαγειρική του, το οποίο και είναι το χόμπι του.

Ο διαγωνιζόμενος, λόγω προβλημάτων υγείας, κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, όμως δεν το βάζει κάτω. Μετά το τέλος της κριτικής και αφού πήρε την ποδιά του, ζήτησε από τους κριτές να τον πάρουν μια αγκαλιά. Και οι τρεις τους τον πήραν αγκαλιά και πραγματικά συγκινηθήκαμε!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Για το τέλος, ένας διαγωνιζόμενος μας συγκίνησε όλους!

Ο ίδιος, ανέφερε πως από τότε που έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του, ξεκίνησε αναγκαστικά να μαγειρεύει, όμως σιγά σιγά άρχισε να μαθαίνει αλλά και να του αρέσει!

Δείτε ακόμη: Με βροχές και καταιγίδες η Πέμπτη! Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ...

Η συνταγή που παρουσίασε ήταν η αγαπημένη της συζύγου του, ωστόσο δεν ικανοποίησε τους κριτές, οι οποίοι φυσικά μίλησαν με τα καλύτερα λόγια.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος, δάκρυσε μιλώντας στην κάμερα!