Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άννα Μπαζάν: Συγκλονίζει η παίκτρια του GNTM! "Ο πατέρας μου ήταν βίαιος και η μητέρα μου δε με ήθελε.." (Βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε on camera...

Άννα Μπαζάν: Συγκλονίζει η παίκτρια του GNTM!
News 31.01.2019 08:52

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece's Next Top Model...

Η Άννα Μπαζάν βρέθηκε χθες καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή "Μετά τα μεσάνυχτα" και μίλησε για όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δώρος Παναγίδης-Αθηνά Χρυσαντίδου: Αποκάλυψαν το πραγματικό λόγο που αποχώρησαν από το "Power of Love"! (Βίντεο)

Το νεαρό μοντέλο μας καθήλωσε όλους με τη συγκινητική ιστορία της.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ξύλο που της έδινε ο πατέρας της όπου την ανάγκασε να το σκάσει από το σπίτι της σε ηλικία 12 ετών και να πάει σε ένα γειτονικό σπίτι.

Δείτε ακόμη: Elif: Ο Σερντάρ στέλνει στον Κενάν μισό το γράμμα της Ιπέκ!

«Γεννήθηκα στην Κατερίνη. Όταν γεννήθηκα η μητέρα μου με παράτησε στο νοσοκομείο και έτσι με πήρε ο πατέρας μου. Η μητέρα μου είχε ακόμη τρία παιδιά. Ο πατέρας μου, μού είπε πως δεν με ήθελε και δεν ήθελε και τον ίδιο. Μου την έχουν παρουσιάσει ως ψυχρή γυναίκα…

Στα 12 αποφάσισα να φύγω από το σπίτι. Είχα γυρίσει από το σχολείο και δεν είχα ξεσκονίσει. Ο μπαμπάς επειδή είχε νεύρα με τη δουλειά του γύρισε στο σπίτι και όταν είδε πως δεν έχω ξεσκονίσει με χτύπησε πάρα πολύ. Τον αγαπούσα τον μπαμπά μου πολύ. Σχέση εξάρτησης. Εκείνη την ημέρα με χτύπησε πάρα πολύ. Την επόμενη ημέρα πήγα σχολείο με ματωμένα χείλη. Τότε η διευθύντρια πήρε την κοινωνική λειτουργό. Ένα βράδυ το έσκασα από το σπίτι, πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση στον μπαμπά μου. Το έσκασα από το παράθυρο. Όταν οι αρχές με πήγαν στο ορφανοτροφείο ο πατέρας μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια. Έπαθε εγκεφαλικό. Και έμεινε ανάπηρος. Η δεξιά του πλευρά παράλυσε. Μετά έχω ένα κενό γιατί τον έχασα. Μίλησα για πρώτη φορά με τη μητέρα μου μια μέρα πριν δώσω πανελλήνιες. Μου είπε δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο. Δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει παρά να ζεις. Ήταν πολύ σκληρό. Έβαλα τα κλάματα», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...

TAGS
Share