Νίκος Μουτσινάς: Η απώλεια κιλών και η συγκλονιστική εξομολόγηση! «Αποφάσισα να αγκαλιάσω τον εαυτό μου όταν...»

Συγκίνησε με το μήνυμά του στα social media!

Νίκος Μουτσινάς: Η απώλεια κιλών και η συγκλονιστική εξομολόγηση! «Αποφάσισα να αγκαλιάσω τον εαυτό μου όταν...»

Mια ανάρτηση - κατάθεση ψυχής έκανε ο Νίκος Μουτσινάς!


Ο παρουσιαστής, που είναι φέτος στα καλύτερα του επαγγελματικά και προσωπικά, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από πέρσι το καλοκαίρι το οποίο τον βρήκε με περιττά κιλά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δώρος Παναγίδης-Αθηνά Χρυσαντίδου: Αποκάλυψαν το πραγματικό λόγο που αποχώρησαν από το "Power of Love"! (Βίντεο)


Ο Νίκος, πίστεψε στον εαυτό του, όπως αναφέρει στην λεζάντα της ανάρτησης του και αποφάσισε να αγκαλιάσει το σώμα του! Συγκεκριμένα, γράφει:


«Αυτή η φωτογραφία είναι απο το περσινό καλοκαιρι. Βλέπεις τη διαφορά ε; Μια μερα ανέβηκα στη ζυγαρια λοιπον και είδα τον αριθμό 103. Κάπως ταραχτηκα, φοβήθηκα και αγχώθηκα! Συνειδητοποίησα ποσό τιμωρουσα τον εαυτό μου χρόνια τώρα ,δεν με αγαπούσα. Συνειδητοποίησα πως με πρόδωσα. Αφήνουμε τον εαυτό μας στην άκρη για να επιβεβαιωσουμε την έλλειμματικοτητα μας. Δεν ηξερα τι πρεπει να κανω και πως μπορω να φτάσω στα κιλα που θέλω! Το μόνο που έκανα ήταν να σκεφτώ τον εαυτό μου με πολύ περισσότερα κιλά και η εικόνα με τάραξε ακόμη παραπάνω! Δεν έχει να κάνει με το τι μου έλεγαν οι γύρω μου. Είχε σημασία το πως ένιωθα εγώ. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, δεν μου άρεσε που δεν μπορούσα να ντυθώ όπως θέλω, δεν μου άρεσε που δεν είχα την αντοχή που θέλω. Δεν μου άρεσα καθόλου. Πήρα λοιπόν την απόφαση να σταθώ απέναντι σε μένα και να με αγκαλιάσω , να κάνω το χρεος μου απέναντι στον εαυτό μου, απέναντι στο σώμα μέσα στο οποίο ζω, να με σεβαστώ και να με αγαπήσω από την αρχή .

Δείτε ακόμη: Elif: Ο Σερντάρ στέλνει στον Κενάν μισό το γράμμα της Ιπέκ!


Ξεκινησα λοιπόν να κάνω διατροφή και όχι δίαιτες εξπρές (που συνήθιζα) και να πετάξω τα κιλά που δεν ήθελα αργά,αλλά σταθερά. Έβαλα στόχο ! Όχι για τους άλλους , αλλά για’μενα , αν εγώ δεν επιλέξω να είμαι υγειής τότε ποιος . Αν εσυ δεν επιλέξεις να παλέψεις για σένα τότε ποιος;
Αν το έκανα εγώ (που δεν φημίζομαι για την υπομονή μου σχετικά με την στέρηση) μπορείς κι εσυ! Αλήθεια μπορείς! Αρκεί να σκεφτείς τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του! Γίνε σύμμαχος σου, μάθε να σε αγαπάς και να είσαι ευτυχισμένος » Δείτε την σχετική ανάρτηση: