Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Σάλος με την πρώτη ανάρτηση μετά το ξαφνικό κόψιμο από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

Τι είπε η Μπέσσυ για αυτό που συνέβη;

Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Σάλος με την πρώτη ανάρτηση μετά το ξαφνικό κόψιμο από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση ανάμεσα στην Πέμυ Ζούνη και την Μπέσσυ Γιαννοπούλου.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες έχουν βρεθεί στα δικαστήρια μετά τις κατηγορίες της ηθοποιούς προς την σκηνοθέτη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Alpha: Το βέτο που άσκησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς για επιτυχημένη σειρά!

Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και η συνέντευξη θα προβαλλόταν το βράδυ της Τετάρτης.

Ωστόσο, τα πλάνα άλλαξαν και η παρουσία της ίδια “κόπηκε” με αποτέλεσμα να προβληθεί η συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Πιθανό ενδεχόμενο είναι η Πέμυ Ζούνη να παρέμβαση μέσω δικηγόρων ώστε να μην βγει στον αέρα η συγκεκριμένη συνέντευξη.

Δείτε ακόμη: Άννα Μπαζάν - GNTM: Mας δείχνει το ορφανοτροφείο που την «γλίτωσε» από τα αδίστακτα χέρια του πατέρα της! Φοβερή εξομολόγηση! (Βίντεο)

Η Μπέσσυ Γιαννμοπούλου από την δική της πλευρά έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από αυτό το σκηνικό στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebοοκ.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα.
Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, αλλά μόνο από την δική του οπτική. Κρίμα , Γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους.
Δεν μπόρεσαν όμως...».