Σάκης Τανιμανίδης: «Θα δούμε ένα διαφορετικό Survivor φέτος γιατί...»!

Όσα αποκάλυψε για τον νέο κύκλο!

Σάκης Τανιμανίδης: «Θα δούμε ένα διαφορετικό Survivor φέτος γιατί...»!

Σε δυο ημέρες κάνει πρεμιέρα το «Survivor Ελλάδα - Τουρκία» από τον Άγιο Δομίνικο.

To ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επιστρέφει και θα μας καθηλώσει γιατί αυτή την φορά δεν θα μοιάζει σε τίποτα στους προηγούμενους δυο κύκλους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Η απίστευτη επίθεση της Ρόζας στους κριτές που εξόργισε τον Δημήτρη Αργυρόπουλο! (Βίντεο)

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και αποκάλυψε τι αναμένεται να δούμε στον νέο κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 12:00.

«Θα δούμε ένα διαφορετικό Survivor φέτος γιατί δεν είναι Διάσημοι – Μαχητές, είναι Ελλάδα – Τουρκία, είναι διαφορετικό και για τον τηλεθεατή που τον παρακολουθεί. Είμαστε όλοι μαζί με την Ελλάδα, είμαστε με τους Έλληνες παίκτες που είναι πολύ δυνατοί απέναντι στους Τούρκους παίκτες.

Δείτε ακόμη: Πάνος Καλλίτσης: «Έχω φλερτάρει με το θάνατο... έχω δεχθεί 3 σφαίρες»!

Για εμάς θα είναι πολύ εύκολο να διατηρήσουμε τις ισορροπίες, γιατί όπως είπα είναι ένα τηλεοπτικό παιχνίδι, όπως πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Για κάποιους, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν την ένταση και να γράψουν ή να πουν κάτι, είναι αδύνατον να μην το πούνε, ούτε μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι για να το αποτρέψουμε. Αλλά δεν είναι και αυτός ο σκοπός, ό,τι και να κάνεις πάντα υπάρχουν και θετικά και αρνητικά σχόλια. Να θυμίσω σε όλους ότι είναι απλά ένα τηλεοπτικό show και όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες τηλεοπτικές εκπομπές, είναι ωραίο να παθιαζόμαστε»!