Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

«Ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Καρβέλα! Έχει μια σκοτεινή ιδιοφυΐα, η οποία εμένα με τρελαίνει»!

Η δήλωση που θα συζητηθεί!

«Ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Καρβέλα! Έχει μια σκοτεινή ιδιοφυΐα, η οποία εμένα με τρελαίνει»!
News 31.01.2019 20:07

«Ο Νίκος Καρβέλας πρέπει να σου πω ότι ήταν από τους ανθρώπους που όταν ήμουν μικρή ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» όπου και μίλησε για όλους και για όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Οι φωτογραφίες που... πρόδωσαν την σχέση τους!

Η Κατερίνα, στα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, μέσα στα οποία ήταν και ο Νίκος Καρβέλας. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί στο Star Academy, εκείνος στη θέση του κριτή και εκείνη στη θέση της διευθύντριας της σχολής. Ωστόσο, όταν ο συνθέτης πέταξε την τσίχλα του σε παίκτρια την οδήγησε στο να μην εμφανιστεί ξανά στο πλατό στα live του show.

Δείτε ακόμη: Βίκυ Κάβουρα: Αναφέρθηκε στην απιστία και... πνίγηκε on air - Η αμηχανία του Μουτσινά! (Βίντεο)

«Τι προβληματιστεί; Σταμάτησα να πηγαίνω. Για να είμαστε δίκαιοι και να μην κάνω και την πολύ έξυπνη, είχα την πολυτέλεια από το συμβόλαιο μου να σταματήσω να πηγαίνω, εφόσον δεν συνάδει με αυτό που εγώ θεωρούσα αξιοπρεπές. Ο Νίκος Καρβέλας πρέπει να σου πω ότι ήταν από τους ανθρώπους που όταν ήμουν μικρή ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη. Θεωρώ ότι έχει μια σκοτεινή ιδιοφυΐα, η οποία εμένα με τρελαίνει. Δεν θεώρησα επ’ ουδενί ότι αυτό το πράγμα χρειαζόταν και δεν μπόρεσα και ποτέ να καταλάβω γιατί το έκανε. Μετά δεν ξαναμιλήσαμε. Ήταν πολύ έντονη η αντίδραση μου, δεν ξαναμιλήσαμε. Νομίζω ότι ήταν ο τρόπος του να ξορκίσει ή να σαρκάσει πράγματα που δεν του άρεσαν και το ότι βρισκόταν εκεί για άλλους λόγους από αυτούς που έπρεπε. Ενδεχομένως ή γιατί ήταν οικονομικοί ή κάτι τον είχαν πείσει και τελικά δεν ήταν έτσι όπως θα ήθελε τα πράγματα. Εγώ έχω άλλη λογική, λέω ότι άμα δεν σου αρέσει, λες κύριοι δεν μου αρέσει, χαιρετισμούς, πήρα αυτά, πάρτε τα πίσω αυτά, τελειώνει το θέμα.», αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Share