Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Παπουτσάκη! Η μεγάλη επιπλοκή στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Παπουτσάκη! Η μεγάλη επιπλοκή στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στην εγκυμοσύνη της!


Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και την επιπλοκή που είχε στον έκτο μήνα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια πάει σε χαρτορίχτρες για να σώσει τον γάμο της; (Βίντεο)

«Η αλήθεια είναι πως από την αρχή κιόλας της εγκυμοσύνης προέκυψαν κάποιες δυσκολίες. Στον 5ο μήνα, κάναμε ένα ταξίδι μαζί με τον Παναγιώτη στην Νέα Υόρκη, ενώ συνέχισα κανονικά να διδάσκω στη σχολή ‘’Ίασμος’’ του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Από τον 6ο μήνα και μετά έγινε μια επιπλοκή και ο γιατρός μου συνέστησε να ξεκουράζομαι και το μεγαλύτερο μέρος της μέρας να το περνάω στο σπίτι, ξαπλωμένη. Αναγκαστικά, διέκοψα τόσο τα μαθήματα στην σχολή, όσο και οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική μου ασχολία.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 31/1: Απίστευτες ανατροπές και μάχες σώμα με σώμα δίχως έλεος! Δείτε τα νούμερα αναλυτικά....

Θέλω, όμως, κάποια στιγμή που το μωρό θα ξεπεταχθεί να ξεκινήσω ξανά να διδάσκω στην σχολή. Με την διδασκαλία, μεταδίδεις κατά κάποιον τρόπο τις δικές σου εμπειρίες, προκειμένου να βοηθήσεις νέους ανθρώπους. Επιπλέον, ακόμα και ο ίδιος ο δάσκαλος γίνεται ακόμα καλύτερος μέσα από αυτή την διαδικασία. Είναι ένας αμφίδρομος πλούτος και σίγουρα θα επιθυμούσα να υπάρξει συνέχεια» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.