Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Ο πόνος για το μωρό που έχασε!

Η εξομολόγηση σοκ!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Ο πόνος για το μωρό που έχασε!

Δεν μασά τα λόγια της, είναι αυθόρμητη, άμεση και εξομολογητική.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου όταν νιώθει άνετα με το συνομιλητή της δεν διστάζει να ανοιχτεί. Και με τον Νίκο Κοκλώνη η χημεία ήταν έκδηλη από τις πρώτες ώρες που πέρασαν μαζί στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για τις ανάγκες της εκπομπής Celebrity Travel στο Open TV. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γωγώ Μαστροκώστα: Οι τρυφερές ευχές στον Τραϊανό Δέλλα για τα γενέθλιά του!

Στη ζεστή, φιλική κουβέντα τους, με θέα την υπέροχη παραλία της Κόπα Καμπάνα, η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει με ειλικρίνεια για δύσκολες στιγμές της ζωής της, όπως την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε στο δεύτερο γάμο της, κάτι που την πόνεσε πολύ και δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί. Η Αλεξάνδρα μιλά στον Νίκο για το δισταγμό που είχε πάντα απέναντι στην προοπτική να γίνει μητέρα, αυτή τη δύσκολη περίοδο στη ζωή της, αλλά και τους τρόπους που ανακάλυψε μέσα στα χρόνια για να διαχειρίζεται δύσκολες ή και επώδυνες για εκείνη καταστάσεις.

Το νέο επεισόδιο του Celebrity Travel δεν έχει μόνο προσωπικές αποκαλύψεις αλλά και υπέροχες εικόνες. Μαζί με τον MrTravel η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου γνώρισε όλα τα πρόσωπα του Ρίο. Επισκέφτηκαν την πιο μποέμ γειτονιά του Ρίο, ανέβηκαν τα πιο διάσημα σκαλιά της λατινικής Αμερικής, μπήκαν στον πιο περίεργο Καθεδρικό Ναό του κόσμου και βρέθηκαν σε μια από τις πιο διάσημες κλινικές πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως. Αλεξάνδρα και Νίκος πέρασαν μια ολόκληρη μέρα στη μεγαλύτερη φαβέλα του Ρίο, ενώ γνώρισαν έναν Άγγλο που αποφάσισε να έρθει στη Βραζιλία και να δημιουργήσει ένα φροντιστήριο αγγλικών μέσα στις φαβέλες, διδάσκοντας δωρεάν Αγγλικά στους μικρούς Βραζιλιάνους.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Παπαδάκης: Aπίθανο πέσιμο σε τηλεθεατές της εκπομπής του! Τι έπαθε; (Βίντεο)

Τι άλλο αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στον Νίκο; Λίγο υπομονή μέχρι το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στις 20.00, στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel στο OPEN.