Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια που διέπρεψε σε ριάλιτι, μπλεγμένη σε κύκλωμα κοκαϊνης!

Όνομα φωτιά!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια που διέπρεψε σε ριάλιτι, μπλεγμένη σε κύκλωμα κοκαϊνης!

Γνωστή τραγουδίστρια που εμπλέκεται στο κύκλωμα της κοκαΐνης αναζητούν τις τελευταίες ώρες.

Μεγάλα ονόματα της κοσμικής Αθήνας και μία γνωστή τραγουδίστρια περιλαμβάνει το τεράστιο πελατολόγιο της σπείρας που έκανε ντελίβερι κοκαΐνης σε νυχτερινά κέντρα και ακριβά σαλόνια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Spoiler Alert! Power of love: Ο χωρισμός Λένιας - Φίλιππου και η εμπλοκή του... Αντώνη!

Μεταξύ των 700 πελατών του κυκλώματος είναι ονόματα – «φωτιά» διάσημων δικηγόρων, γιατρών, αλλά και μιας γνωστής τραγουδίστριας που έκανε κοκαΐνη. Σε ποιο ριάλιτι συμμετείχε;

Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια έγραψε το δικό της… στόρι πριν μερικά χρόνια στο γνωστό τηλεοπτικό reality Famestory.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο κατάλογος με τα ονόματα και τα τηλέφωνά τους περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία για τις δραστηριότητες της σπείρας που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβρη από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε ακόμη: Your Face Sounds Familiar: Οι μεταμορφώσεις που θα κλέψουν την παράσταση στο σημερινό επεισόδιο!

Τις επόμενες ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια με την κοκαΐνη και αρκετοί άλλοι επώνυμοι αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της Ευελπίδων για να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Η πληροφορία για το 24ωρο «ντελίβερι» ναρκωτικών έφθασε στη Δίωξη στις αρχές του Οκτωβρίου 2018. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν διακριτικές έρευνες και στις 22 του ίδιου μήνα, με ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Παγκράτι και Μοσχάτο, συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί ενώ στα χέρια των αστυνομικών έπεσε κι ένας 24χρονος Έλληνας.

Δείτε ακόμη: Power of love Gala: Οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί και η επίθεση Ίονα - Αντώνη στον Παύλο! (Βίντεο)

Πώς γινόταν το «ντελίβερι»

Η παράδοση γινόταν με αυτοκίνητα, στα ταμπλό των οποίων είχαν κατασκευαστεί ειδικές κρύπτες, ώστε να μην κινούν υποψίες σε ενδεχόμενους αστυνομικούς ελέγχους. Οι δράστες έπαιρναν τις παραγγελίες από το «αφεντικό», έκρυβαν τα ναρκωτικά στις αυτοσχέδιες κρύπτες και κυκλοφορούσαν στα αθηναϊκά στέκια για να τα παραδώσουν.

Οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους τα κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσε η σπείρα για να διακινεί 24 ώρες το 24ωρο κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, στην υψηλή πελατεία της και ζήτησαν άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Έτσι, προσθέτει η εφημερίδα, εξασφάλισαν το άνω των 700 ατόμων πελατολόγιο, στο οποίο περιλαμβάνονται ακόμα πολύ γνωστοί καρδιολόγοι, οδοντίατροι και παθολόγοι και ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων.