Κωνσταντίνα Σπυροπουλου: To «ευχαριστώ» στον ΣΚΑΙ! Στα αζήτητα μετά το My Style Rocks!

Το μήνυμα της παρουσιάστριας!

Κωνσταντίνα Σπυροπουλου: To «ευχαριστώ» στον ΣΚΑΙ! Στα αζήτητα μετά το My Style Rocks!

Τελείωσε ο δεύτερος κύκλος του «My style rocks» με νικήτρια την Φωτεινή Τράκα.

Η παρουσιάστρια μπορεί να αποχαιρέτησε συνεργάτες και τηλεθεατές από το πλατό, θέλησε να το κάνει όμως και από τα social media. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη: Ποια είναι η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» που της πήρε το έπαθλο από τα χέρια η Τράκα;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία της από τον τελικό του show μόδας, ποζάροντας χαμογελαστή και... στιλάτη, έγραψε στην λεζάντα της.

«Μια αληθινά οικογενειακή ατμόσφαιρα, Μια συνεργασία τρομερή, Μια εκπομπή που χαίρομαι από καρδιάς που ήμουν και εγώ ένα από τα μέλη της, 5 μήνες, 20 εβδομάδες (120 outfit) με πολύ κούραση, άγχος, αγάπη, κατανόηση, σεβασμό, πειθαρχία, γέλιο, κλάμα..και όλα τα ωραία που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνθρωποι! Σας ευχαριστώ όλους και χαίρομαι για κάθε έναν ξεχωριστά που γνώρισα, γιατί με δίδαξε κάτι.. Γιατί η μόδα μπορεί να αλλάζει, τα ρούχα μπορεί να μην είναι πάντα πετυχημένα, αλλά το ΣΤΥΛ είναι αυτό που μετράει, μόνο η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ «ΜΙΛΑΕΙ» !

Δείτε ακόμη: Σπύρος Γουρδούπης: Ποιος είναι ο τύπος με το φακιόλι που έχει τρελάνει τους συμπαίκτες του στο Survivor!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Στην παραγωγή @acunmedya @acunmedyaglobal @acunilicali Στον Άγγελο Χριστόπουλο @jkrios123 @panagiotachoreva @koubaki @esratuyluoglu @stamoulimarianthi @nikol_e_ @costas_potamianos @grigorakakis_kostas @emisyesir @athenazotou @lamp_pap @christos.ka @iromar16 @t.kappas @themis_mertiris @elias_makridis @tasosper @gp2323 Στο @skaitv.gr και το γραφείο τύπου @charisgoulios @christinamousouli @zanni_katerina @ellakiou Στους συνεργάτες μου @stelioskoudounaris @betty_maggira @dimitrisargyropoulos @dimitrisdimitroulis @tzela @galla_kommwtiria @kaliodishen1 @elenakomova @aristides_zois Σε όλους τους τεχνικούς οπερατέρ, ηχολήπτες, βοηθούς Σε όλα τα κορίτσια που έλαβαν συμμετοχή Σε όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους Στην @irene_angelopoulos_couture για την υπέροχη δημιουργία της μαζί με τα λαμπερά κοσμήματα @vourakisjewels Σε όσους δεν έχουν Instagram, γιατί η Ομάδα μας είναι ΜΕΓΑΛΗ Και φυσικά Σε όλους εσάς, γιατί τίποτα δεν θα είχε νόημα χωρίς τη συντροφιά σας, την αγάπη σας, την υποστήριξη σας @grmystylerocks @skaitv.gr 10-9-2018 —> 1-2-2019».

Δείτε ακόμη: Power of love Gala: O παίκτης που αποχώρησε και τα "καρφιά" στην... τριάδα φωτιά Λένια -Ζένια - Φένια! (Βίντεο)

Ποιος είναι όμως το μέλος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Όπως έχει γίνει γνωστό και τον τελευταίο καιρό, το κανάλι και η εταιρία του Τούρκου παραγωγού Acun Medya, θέλουν να δοκιμάσουν ένα νέο πρόσωπο στην παρουσίαση του «My style rocks» από την νέα τηλεοπτική σεζόν. Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα της Σάσας Σταμάτη. Οπότε, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμές, δεν υπάρχει τίποτα για την Κωνσταντίνα.