Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο και τι θα δούμε σήμερα! (Βίντεο & τρέιλερ )

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο και τι θα δούμε σήμερα! (Βίντεο & τρέιλερ )

Άλλο ένα επεισόδιο Survivor Ελλάδα - Τουρκία ξεκίνησε χτες και το τι έγινε δεν περιγράφεται!

Το τι θάψιμο πέφτει για τους Έλληνες παίκτες από άντρες και γυναίκες των Τούρκων δε λέγεται. Διαβάστε παρακάτω...

Στο στόχαστρο έχουνε βάλει την Αφροδίτη Σκαφιδά για την οποία μιλήσανε όχι απλά υποτιμητικά αλλά σχεδόν προσβλητικά. Είπανε χαρακτηριστικά ότι αν είχανε πάει εκείνες σε ολυμπιακούς αγώνες την πίστα θα την «έκαιγαν»

Για τους άντρες Έλληνες οι αντίστοιχοι άντρες Τούρκοι τους θεωρούν μηδέν. Τους θεωρούν το απολύτως τίποτα. Δεν τους δίνουν καμία δυνατότητα νίκης!

Δείτε το βίντεο στο Youweekly.gr

Στο αγώνισμα ξεκινήσαμε να δίνουμε ρέστα! Άλλωστε το είχε πει η Αφροδίτη Σκαφίδα ότι θα έτρωγε αμάσητη την Σέντα (seda)

Η συγκεκριμένη Tουρκάλα είναι η καλύτερη παίκτρια των Tούρκων και είναι και εκείνη που μαζί με τις φίλες της «έθαβαν» την πρωταθλήτρια μας στο επί κοντώ Αφροδίτη Σκαφίδα, λέγοντας ότι αν είχανε πάει εκείνες σε ολυμπιακούς αγώνες θα μάσαγαν το στίβο μάχης του Survivor.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου;

Δείτε εδώ πως «πάτησε» η Ελληνίδα παίκτρια την Τουρκάλα και τον έξαλλο πανηγυρισμό της με το χτύπημα στην καρδιά που πάγωσε τους Τούρκους παίκτες.

Τελικά, όπως σας είχαμε ενημερώσει με διαρροή νικητές στην ασυλία είναι οι παίκτες της τουρκικής ομάδας.

Οι Τούρκοι με το που κέρδισαν το παιχνίδι και έκαναν το 10-8 πανηγύρισαν σαν τρελοί!

Άσχημη εντύπωση προκάλεσαν τα ειρωνικά σχόλια απέναντι στους Έλληνες παίκτες από τους Τούρκους νικητές κι ιδιαίτερα από τον Χικμετ που ήταν και ο νικητής του τελευταίου αγώνα ασυλίας.

Λίγο αργότερα, ακόμα μια διαρροή του Youweekly.gr επιβεβαιώθηκε!

Όπως πρώτοι σας πληροφορήσαμε, παίκτης της Ελληνικής ομάδας τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Έπειτα από την είδηση που εμείς πρώτοι διαρρεύσαμε (δείτε εδώ), ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού είπε πως ο Δημήτρης Μαργαρίτης ο δεσμοφύλακας της Ελληνικής ομάδας είχε έναν τραυματισμό που είχε ως αποτέλεσμα να τον κάνει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο

Καθώς φτάναμε στο φινάλε, ο Σάκης Τανιμανίδης στο ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα δούμε στον καινούργιο κύκλο του Survivov.

Όπως σας είχαμε πει και εμείς πρώτοι στον τρίτο κύκλο αυτόν ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία δεν θα υπάρχει ένας νικητής αλλά δυο, ένας από την Ελλάδα και ένας από την Τουρκία.

Ακόμη μια αλλαγή αφορά τους νέους παίκτες που θα μπουν στις ομάδες. Φέτος οι νέοι παίκτες θα έρθουν πιο νωρίς και επίσης θα υπάρχει ισοδυναμία ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου!

Δείτε όσα ανακοίνωσε στο βίντεο:

Αξιοσημείωτο είναι, ότι οι τρεις παίκτες που βγήκαν προς αποχώρηση όπως πρώτοι σας είχαμε διαρρεύσει είναι η Ιουλιέτα Κίτρινου το μοντέλο, η Ντέμη Τσαγανού η προπονήτρια και ο Σπύρος Γουρδούπης ο ράπερ με το φακιόλι!

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των παικτών:

Αμέσως μετά τους τίτλους τέλους... ήρθε το τρέιλερ!



Απόψε, αναμένουμε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι καθώς η Ιουλιέτα ξεσπάει στους συμπαίκτες της νιώθοντας αδικημένη και βάζει και τα κλάματα.

Στο αγώνισμα του Survivor έχουμε αγώνα επάθλου όπου Τούρκοι και Έλληνες ανταγωνίζονται σε μια μάχη σώμα με σώμα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο υπάρχει σωματική επαφή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρά τζαρτζαρίσματα, ένταση και νεύρα. Δείτε το trailer: