Master chef Διαρροή 4/2: Τι θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση! Αρχίζει ο χαμός... (Βίντεο & τρέιλερ)

Spoiler alert!

Master chef Διαρροή 4/2: Τι θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση! Αρχίζει ο χαμός... (Βίντεο & τρέιλερ)

Σαρώνει και φέτος το Master Chef σε τηλεθέαση αφού σχεδόν όλη η Ελλάδα παρακολουθεί.

Απίστευτες ατάκες, συνταγές πoυ εντυπωσιάζουν ή απογοητεύουν, ανθρώπινες ιστορίες που συγκινούν και μόλις 60 ποδιές πίσω από τον πάγκο! Διαβάστε παρακάτω...


Μετά από σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα σε 3.000 υποψήφιους Master Chef, ξεχώρισαν οι πρώτοι 60! Τόσες είναι οι ποδιές που δόθηκαν από τους 3 κριτές (Ιωαννίδη, Κουτσόπουλο και Κοντιζά) στους συμμετέχοντες. Οι απαιτητικές οντισιόν τελείωσαν, και οι 60 υποψήφιοι Master Chef θα βρεθούν στο Bootcamp.

Δείτε ακόμη: Survivor 3: Ένα επικίνδυνο παιχνίδι! Θέμα ημερών η παρέμβαση του ΕΣΡ (Aνάλυση)

Στο φετινό όμως Master Chef, υπάρχει μία σημαντική αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο, καθώς οι 3 κριτές θα είναι αυτοί που θα επιλέξουν μόλις 7 παίκτες ο καθένας για τη δική του ομάδα…


Πρωταγωνιστές όμως είναι οι υποψήφιοι Master Chef, άλλοι με τις συνταγές τους, άλλοι με τις αντιδράσεις τους ή τις ιστορίες που συγκίνησαν.


Όπως και να έχει, πάντως, 3 στιγμές δύσκολα θα ξεχάσουμε από το φετινό Master Chef.

Ο Αφγανός που συγκλόνισε με την ιστορία του! Ο Ζαχίρ Γιαβαρί από το Αφγανιστάν κουβαλάει μια πολύ μεγάλη και θλιβερή ιστορία, την οποία αφηγήθηκε στους κριτές του MasterChef! Πρόκειται για την πιο συγκινητική στιγμή που έχουμε βιώσει στο παιχνίδι, η οποία “λύγισε” και τους πιο σκληρούς.


Η στιγμή… ασυνεννοησίας που έγινε viral! Τελικά «Το κρατς» ή «Το κράτησε;» «Το κρατς;» τον ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης… «Το κράτησα λίγο ελαφρώς» είπε ο Χρήστος Μπάρκας και ο Πάνος Ιωαννίδης κρατ’σ’ το γέλιο του! «Όχι, όχι το κρατς που κάνει μέσα, είναι χώμα, δεν σου λέω ότι το κράτησες», εξήγησε ο κριτής.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Πόσες μονάδες έριξε το YFSF στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Δεν θα το πιστεύετε...


Καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο… Ο Αριστοτέλης Καλλινίκου έχει μάθει να ξεπερνάει τις δυσκολίες της ζωής και να αναζητεί νέες προκλήσεις. Και μία από αυτές είναι και το MasterChef! «Από μικρό παιδί είχα αγάπη για τη μαγειρική, προσπάθησα να το εντάξω στη ζωή μου επαγγελματικά, αλλά δυστυχώς λόγω κάποιας σοβαρής ασθένειας ναυάγησε», είπε αρχικά ο διαγωνιζόμενος και εν συνεχεία έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους που είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικό αμαξίδιο.


Σήμερα, όμως, όλα αλλάζουν… Η ανανεωμένη κουζίνα του Master Chef θα υποδεχθεί από σήμερα (Δευτέρα στις 21.00 στο Star) τους 60 υποψήφιους σεφ, ενώ μετά από τη διαδικασία των δύο Bootcamps θα προκύψουν οι 21 μάγειρες που θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό μαγειρικής. Δείτε το τρείλερ:

Πόσο διάσημοι όμως έχουν γίνει οι κριτές; Τόσο που πέφτει χρυσάφι στα πόδια τους όπως έχουμε γράψει:

«Βλέπω και ξαναβλέπω τη διαφήμιση του ψωμιού τοστ και σκέφτηκα ας κάνω δύο τηλέφωνα να δω ρε παιδί μου τι λεφτά τους έδωσαν για να τους κάνουν να εξαργυρώσουν την δημοσιότητα που έχουν κερδίσει από την τηλεόραση του Star και το MasterChef 3; Στην αρχή δε μου λέγανε και μάλιστα ψιλό χαμογελούσαν όταν ρώταγα ποιος πήρε τα περισσότερα!

«Όχι, ήταν απόφασή τους να πάρουνε όλοι ακριβώς τα ίδια χρήματα αλλιώς δεν θα το έκαναν. Μάλιστα οι ίδιοι κάθισαν και συζήτησαν για το ποσό που θα ζητούσαν από την διαφημιστική προκειμένου να ταυτίσουν το όνομα και την φήμη τους με ένα προϊόν» Διαβάστε εδώ όλο το θέμα στο Vanda's blog