Ο Νίκος Μαστοράκης επιτίθεται με απίστευτο τρόπο εναντίον του ΣΚΑΙ, των παικτών, του Survivor και του Αντζούν!

Οι αναρτήσεις "φωτιά" στο Facebook!

Ο Νίκος Μαστοράκης επιτίθεται με απίστευτο τρόπο εναντίον του ΣΚΑΙ, των παικτών, του Survivor και του Αντζούν!

Απίστευτη επίθεση προς τον ΣΚΑΙ, των παιχτών του Survivor και του Αντζούν έκανε ο Νίκος Μαστοράκης.

Ο δημοσιογράφος με δυο post στο Facebook "ξεφτίλισε" το ριάλιτι επιβίωσης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τα ερωτικά σκάνδαλα Ελλήνων διασήμων! Τα τρίγωνα, οι καυγάδες και οι απιστίες...

Το πρώτο του post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αφορούσε τον ΣΚΑΙ και τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί λέγοντας πως «Μύρισε αντρίλα».

«MYΡΙΣΕ ΑΝΤΡΙΛΑ
Επανηλθε στον Σκάϊ ο α λα Τουρκα πολιτισμος του Ατσουν. Καλοσχεδιασμενη, προγραμματισμενη διεισδυση για προπλυση αφελων εγκεφαλων και λιγο λαδι στη φωτια που αναβει ο δικτατωρ Ερντο στην περιοχη μας.
Το Survivor ειναι ο Δουρειος Ιππος που εξοικειωνει το μεσοαστικο νοικυριο στην ιδεα μιας πιο στενης συνυπαρξης με το γειτονικο βαρβαρο πολεμοχαρες εθνος. Αυτη η χρονια (Phase III) του σχεδιου, αντιπαραθετει την ελληνικη αντρίλα εναντιον της τουρκικής για να αναψουν λιγο τα αιματα της τηλεθεασης που περυσι ηταν ψόφια.
Μεσω στερησης στοιχειωδους υγιεινης και το idrotila feeling των ομαδων, μια θα νικανε οι Ελληνες, μια οι Τουρκοι. Φανατισμενα τρολακια θα κατακλυζουν με χολη τα αντικοινωνικα δικτυα. Θα χασκει το στομα καθε λιγουρη (και λιγούρισας) με τα μπουτακια και τα βυζακια και τα μουσκουλα, καθε αγράμματη παπαριά θα γινεται σλογκαν και τα καθημερινα τριωρα, κατω απο τα κιβδηλα περι φιλιας των λαων, θα κρυβουν τα προπαγανδιστικα σχεδια της ΜΙΤ. Κι αν ολα αυτα σας ακουγονται σαν ευφανταστη συνομωσιολογία, αναρωτηθειτε: Σε μια ευφλεκτη εποχη που οι Τουρκοι ανοιχτα και προστυχα προκαλουν θερμα επεισοδια, ειναι φρόνιμο να εικονογραφεις καθημερινη αντιπαραθεση των δύο λαών με το προσχημα του "παιχνιδιου;" Και πότε, στην ιστορια των ριαλιτι, εγινε κατι παρομοιο, π.χ. Βενεζουελα-Κολομβια, Ισραηλ-Παλαιστινη, Βορεια-Νότια Κορέα;
Αν το πολεμικο concept πετυχει και ο υπερπατριωτης Σκάϊ τα 'κονομησει, αντε με το καλο, του χρονου Μακεδονια εναντιον Μακεδονιας και Κυπρος-Κατεχομενα. Brilliant?», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Έκτακτη διαρροή! Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Ενώ στο δεύτερο post του στο Facebook, σχολίασε το ριάλιτι επιβίωσης και συγκεκριμένα το αγωνιστικό κομμάτι ξεκινώντας το κείμενο του με τίτλο «ΕΛΛΑΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ;».

«ΕΛΛΑΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ;
Εχει δικαιωμα ο Τουρκος του Αλαφουζιστάν να χρησιμοποιει τη λεξη "Ελλαδα" στο προπαγανδιστικο του ριαλιτι; Οταν αθλητες, καλλιτεχνες, επιστημονες, στρατιωτικοι, πολιτικοι εκπροσωπουν τη χωρα μας, το κανουν με την εγκριση του κρατους και συμφωνα με το Συνταγμα, η το "Ελλαδα" ειναι στην αλογιστη χρηση του καθε λαθρεμπορου οπλων, ναρκεμπορου, πορνοπαραγωγου, διακινητη; Δηλαδης, μαγκες, παιρνω το "Ελλαδα" και φευγω, κανω τη βρωμικη δουλεια μου, γινεται η Ελλαδα ρεζιλι και μετα λεμε "χασαμε μαγκες, χασαμε;"
Στην περιπτωση του ριαλιτι, βλεπουμε καθε τοσο τη λεξη "Ελλαδα" να εκπροσωπειται απο ενα τσουρμο-αχταρμα δηθεν "διασημων" εκτης επιλογης και αγνωστων μισθοφορων που για το εβδομαδιαιο επιδομα του Τουρκου, παιρνουν στη μασχαλη πραξικοπηματικα τη λεξη "Ελλαδα" και τη ρεζιλευουν, χωρις κανεις να εχει εξουσιοδοτησει τον Τουρκο, τον Αλαφουζο, τον Σκάϊ και το τσουρμο των απλυτων να μας εκπροσωπησει σαν λαο και σαν χωρα. Αν κανω λαθος και ολα αυτα ανηκουν στη σφαιρα της αρρωστημενης φαντασιας μου, να μου το πειτε με στοιχεια. Και αν ειναι νομιμο, ειναι και ηθικο; Λεω τωρα...», έγραψε ο δημοσιογράφος.