Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τραγωδία! Αντέγραψαν παιχνίδι από το Nomads 1!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το copy paste!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τραγωδία! Αντέγραψαν παιχνίδι από το Nomads 1!

To Youweekly.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο καθώς και τις διαρροές!

Κάτι ανάλογο είχε κάνει και με το Nomads! Οπότε ένα site το οποίο είναι "εθισμένο" στα ριάλιτι επιβίωσης δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε την απίστευτη κλεψιά της παραγωγής του Survivor από παιχνίδι του Nomads! Πολλοί είχαν κατηγορήσει τον ΑΝΤ1 για αντιγραφή του Survivor, όμως εδώ δεν χαϊδεύουμαι τα αυτιά κανένος! Λέμε τις αλήθειες κι άς πονάνε!

Και αυτό κύριε Ατζούν δεν το περιμέναμε από εσένα! Με μεγάλη μας έκπληξη σήμερα είδαμε το αγώνισμα για το symbol game στο Survivor! Με τον Γιώργο Λιανό να αρχίζει να περιγράφει το αγώνισμα καταλάβαμε ότι κάπου το είχαμε δει! Μα ναι, ήταν ένα από τα παιχνίδια που έπαιζαν στο Nomads 1 την ημέρα της αποχώρησης!

Δείτε επίσης: Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα και με αυτό το σκορ!

Παίκτες να χτίζουν τουβλάκια, κι όμως τα έφτανε πιο ψηλά κέρδιζε! Και για του λόγου το αληθές δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με το σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς και με το αντίστοιχο από το Nomads, το φθινόπωρο του 2017!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Survivor 2019

Nomads 2017