ΣΚΑΙ: «Χάμος» με Μπάγια Αντωνοπούλου!

Συναγερμός στο κανάλι!

ΣΚΑΙ: «Χάμος» με Μπάγια Αντωνοπούλου!

Ποιος να το 'λεγε... ούτε στο χειρότερο εφιάλτη τους και του καναλιού και της Μπάγια Αντωνοπούλου!

Η κοπέλα έφυγε από τον ΑΝΤ1 πιστεύοντας ότι θα κάνει ένα βήμα στην καριέρα της που θα την ανεβάσει ψηλά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Γνωστό ζευγάρι χώρισε έπειτα από 7 χρόνια γάμου!


Δυστυχώς για αυτήν, για το κανάλι αλλά και το τηλεοπτικό κοινό η βουτιά που έκανε η Μπάγια ήταν ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πλακώθηκαν εκτός στίβου μάχης Έλληνες και Τούρκοι! Ποιος το ξεκίνησε; (Παρασκήνιο)

Εξηγούμαστε! Δύο είναι τα σοβαρά θέματα: Το ένα αφορά στην τηλεθέαση και δύο αφορούν στην παρουσίαση.
Στα νούμερα τηλεθέασης η Μπάγια Αντωνοπούλου έκανε αρνητικό ρεκόρ για το κανάλι και την εκπομπή Survivor Panorama. Τα νούμερα της ήτανε μόλις 7,2 στο νεανικό κοινό. Αυτό θα μπορούσε να δικαιολογηθεί από την γενικότερη σφαλιάρα που τρώει το κανάλι από το Survivor Ελλάδα - Τουρκία και τον ελληνοτουρκικό πόλεμο στο ριάλιτι.

Αυτό που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα είναι οι κακές εντυπώσεις που άφησε η νεαρή παρουσιάστρια στην πρεμιέρα του Survivor Panorama.

Δείτε ακόμη: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Χρήστος Φερεντίνος! Τι συνέβη;

Κατά γενική ομολογία ήταν από μέτρια ως πάρα πολύ κακή. Θεωρούν ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου πήγε στην εκπομπή «αδιάβαστη» και με ελάχιστη προετοιμασία!

Ας μη βγάζουμε συμπεράσματα όμως γρήγορα. Ας περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη του κοριτσιού τις επόμενες ημέρες γιατί πάντα μετράει και το άγχος της πρεμιέρας.