ΣΚΑΙ: «Σφαγή» για την Μπάγια Αντωνοπούλου - Συναγερμός στο κανάλι!

Άρχισαν τα όργανα στον ΣΚΑΙ!

ΣΚΑΙ: «Σφαγή» για την Μπάγια Αντωνοπούλου - Συναγερμός στο κανάλι!

Άρχισαν τα όργανα στο κανάλι τoυ Φαλήρου. Ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον για την επιλογή της Μπάγιας Αντωνοπούλου στην παρουσίαση του «Survivor Panorama»!

Στο κανάλι έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα στο ένα υποστηρίζουν ότι η επιλογή της νεαρής παρουσιάστριας ήταν βιαστική και επιπόλαιη. Διαβάστε παρακάτω...

Αυτό που λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις είναι ότι η δημοσιογράφος στον Παπαδάκη δεν είχε δείξει ότι μπορούσε να σταθεί στον αέρα μόνη της!


« Διαλέξαμε μία παρουσιάστρια η οποία δεν έχει καμία σχέση με το λαϊφστάιλ δεν είχε καμία σχέση με εκπομπές τέτοιου είδους ο κόσμος την έχει ταυτίσει με την ενημέρωση και μάλιστα με την σκληρή ενημέρωση. Το κοινό του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη είναι άνθρωποι άνω των 60 και πήραμε εμείς αυτό το κορίτσι για να κάνουμε τη διαφορά στις ηλικίες 15-35 που βλέπουν φανατικά το “Survivor” .Και εκτός από όλα τ’άλλα η κοπέλα δεν τα λέει κιόλας δεν μπορεί δεν είναι συντονισμένοι στο αντικείμενο αυτό δεν της αρέσει προφανώς...»

Δείτε ακόμη: Περιστέρα Μπαζιάνα: Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Τουρκία! Τι φόραγε και ξετρέλανε την γυναίκα του Ερντογάν!

Από την άλλη μεριά οι άνθρωποι που την επέλεξαν έχουν άλλη γνώμη. Πιστεύουν ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι ένα νέο πρόσωπο λαμπερό που έχει όλο το μέλλον μπροστά της.


«Κρίνουμε έναν άνθρωπο από τις πρώτες εκπομπές. Το «Survivor Panorama» ακολουθεί την πορεία του «Survivor» δεν είναι να πεις ότι κάνει τρελά νούμερα το survivor και έρχεται το «Survivor Panorama» και καταστρέφει το πρόγραμμα;Τα νούμερα της παρουσιάστριας και της ομάδας της είναι φυσιολογικά διότι ακολουθούν την φυσιολογική ροή του αντίστοιχου προγράμματος το οποίο και είναι αδελφάκι του»

Εμείς θα πούμε τα εξής... όπου υπάρχει φτώχια υπάρχει και γκρίνια. Δηλαδή με λίγες κουβέντες όταν κάτι δεν πάει καλά όλα φταίνε!

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το επεισόδιο χτες και τι θα δούμε σήμερα; (Βίντεο και τρέιλερ)

Πάντως καλό θα ήτανε στο Σκάι να μην κάνουν αποδιοπομπαίο τράγο την νεαρή δημοσιογράφο που τώρα κάνει κάποια βήματα μόνη της. Ας της δώσουμε λίγο χρόνο στην παρουσίαση και ας σταματήσει το «Βυζάντιο»του Φαλήρου να της κάνει πόλεμο.


Αυτά έλεγαν και για την Τατιάνα Στεφανίδου και να που τώρα η Τατί τους βάζει τα γυαλιά κάθε μέρα.

TAGS