Master chef 3: Τα καλύτερα χθεσινά βίντεο και στιγμές στο ριάλιτι μαγειρικής!

Τα highlights του επεισοδίου μόνο στο Youweekly.gr!

Master chef 3: Τα καλύτερα χθεσινά βίντεο και στιγμές στο ριάλιτι μαγειρικής!

Ένα μεγάλο φάουλ έκανε ο Μπάμπης και αυτό ήταν αρκετό για να τον βγάλει εκτός του παιχνιδιού μαγειρικής Master Chef 3 στο επεισόδιο χτες!

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο παίκτης δοκίμασε το μείγμα του και αντί να αλλάξει πιρούνι το έβαλε και πάλι μέσα στο μπωλ. Διαβάστε παρακάτω...

«Μπάμπη γιατί δοκιμάζεις και βάζει το ίδιο πιρούνι στην μπασίνα; Το έχεις κάνει τέσσερις φορές. Σε ρωτάω γιατί! Έχεις έτοιμη μια δικαιολογία. Δεν ξεκινάμε καλά. Σε βλέπουμε από εδώ πάνω!» είπε ο κριτής.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 5/2: Τρελές ανατροπές και ατελείωτη μάχη για γερά νεύρα! Δείτε τα νούμερα αναλυτικά...

Όταν ήρθε η στιγμή, να δοκιμάσουν το πιάτο του ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αρνήθηκαν και ευχήθηκαν να τον δουν του χρόνου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...

Λίγο αργότερα, ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε μια απίστευτη ατάκα σε παίκτη!

Ο Χαράλαμπος ήταν από τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής όπου ξεχώρισε.

Ο ενθουσιασμός των κριτών δεν έλειψε και έτσι του χάρισαν την είσοδό του στην επόμενη φάση του Master Chef 3!

Μάλιστα, η κίνηση που ξάφνιασε ήταν αυτή του Σωτήρη Κοντιζά.

Δείτε ακόμη: «Βινύλιο»: Τι νούμερα έκανε η πρεμιέρα του Αντώνη Κανάκη!

«Τόσο πολύ πιστεύω σε εσένα. Αυτές άστες είναι για άλλους. Αυτό σημαίνει ότι εν δυνάμει είσαι ο επόμενος», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...

Ο Κοντιζάς όμως, με μια κίνηση ματ ενθουσίασε τους φανατικούς του ριάλιτι μαγειρικής! Ο κριτής, έδωσε όχι μία αλλά 2 ποδιές του σε διαγωνιζόμενο! «Τόσο πολύ σε πιστεύω.... Έδρασες όπως ένας σεφ και σε είδα για πρώτη φορά να είσαι τόσο καλός...»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο David, άκουσε πολύ σκληρά λόγια από τους κριτές! Του είπαν ότι τα φαγητά του δεν τρώγονται και ότι είναι ανάλατα... Ο Πάνος Ιωαννίδης όμως είχε άλλη άποψη! «Σου είπαν ότι τα φαγητά σου δεν τρώγωνται... εγώ τα τρώω όμως ακόμα και έτσι! Πάνω έχει μια ποδιά με το όνομα μου... πάρτην» του είπε και έκλαψε από συγκίνηση! Δείτε το σχετικό βίντεο: