Νέα αποχώρηση "έκπληξη" από θεατρική παράσταση! Παραιτήθηκε η...

Ο λόγος για...

Νέα αποχώρηση

Νέα αποχώρηση ¨"βόμβα" είχαμε από θεατρική παράσταση που ήδη έχει ανέβει στο σανίδι.

Αυτή την φορά, η Σοφία Μουτίδου, παραιτήθηκε από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε, «Μπαμπά μην ξανά πεθάνεις Παρασκευή». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χωρισμός "βόμβα" στην showbiz! Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι!

Την αποκάλυψη έκαναν στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» το πρωί της Τετάρτης και το ρεπορτάζ είχε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος, αποκάλυψε την παραίτηση της ηθοποιού από την παράσταση, λέγοντας πως βρέθηκε και ο αντικαταστάτης της, ο οποίος θα είναι ο Παντελής Καναράκης.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Παπανώτας: Το εξώδικο που έλαβε και το δημόσιο συγνώμη στα social media!

«Έχουμε νέα αποχώρηση βόμβα, αυτή την φορά από παράσταση που ήδη παίζεται. Η Σοφία Μουτίδου πλέον δεν είναι στην παράσταση «Μην ξανά πεθάνεις Παρασκευή», από απόψε θα βλέπουμε στον ρόλο της τον Παντελή Καναράκη. Ο οποίος βέβαια έχει παίξει στην συγκεκριμένη παράσταση αλλά σε άλλο ρόλο», αποκάλυψε.

Δείτε ακόμη: ΑΝΤ1: Τρίβουν τα μάτια τους με παρουσιάστρια και δεν είναι η Σκορδά!

Ενώ συνέχισε: «Κάποιοι έχουν συνδέσει αυτή την παράσταση «ήθη και έθιμα» που ήταν να ανέβει κανονικά στις 21 Ιανουαρίου, στο θέατρο το οποίο παίζεται το «Μπαμπά μην ξανά πεθάνει Κυριακή» και με το οποίο συνεργάζεται ο Αλέξανδρος Ρήγας. Λένε προφανώς ότι υπήρξε κάποιο παρασκήνιο. Εμείς μιλήσαμε με την ίδια την Σοφία και μας είπε, μην συνδέετε το ένα με το άλλο. Είναι δική μου η επιλογή που ουσιαστικά εγώ παραιτήθηκα από την παράσταση «Μπαμπά μην ξανά πεθάνεις Κυριακή».