Master Chef: Δεν φαντάζεστε ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι αδερφή της Νικολέτας!

Ο λόγος για την...

Master Chef: Δεν φαντάζεστε ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι αδερφή της Νικολέτας!

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο Youweekly.gr πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία στην σειρά, υποδύεται την Έλλη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Με τρίτη εκπομπή ο Μένιος Φουρθιώτης! Η επίσημη ανακοίνωση!

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός, στην συνέντευξη της στο Youweekly.gr μίλησε και για την αδερφή της Νικολέτα, την οποία είδαμε στο περσινό «MasterChef».

Είναι ομοφυλόφιλη;

Ναι, και στο «MasterChef» δεν προσπάθησε να δείξει κάτι διαφορετικό. Βέβαια, επειδή πολύς κόσμος προσβάλλεται, δεν μπορείς να του το πεις με το ζόρι. Η Νικολέτα δεν κρύβει κάτι, αλλά δεν βγαίνει να το φωνάξει από σεβασμό προς τους ανθρώπους που δεν ήθελαν να δουν κάτι τέτοιο.

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ - ΑΝΤ1 - Alpha: Σεισμός στην γενική τηλεθέαση! Φοβερή αλλαγή!

Όταν στο είπε πως αντέδρασες;

Μου το είπε όταν ήταν 17. Αλλά μεγαλώνοντας με ένα παιδί αρχίζεις και το αντιλαμβάνεσαι μετά από κάποια ηλικία, το βλέπεις κιόλας. Ήμουν πολύ συμφιλιωμένη με αυτό, με αποτέλεσμα όταν μου το είπε να της πω «εντάξει». Το ίδιο βράδυ με κάλεσε να γνωρίσω τους φίλους της.

Δείτε ακόμη: Ατύχημα για την Φαίη Σκορδά! Οι πρώτες δηλώσεις... (Βίντεο)

Είσαι περήφανη που η αδερφή σου είναι ομοφυλόφιλη;

Είναι περήφανη που είναι αυτό που είναι, δεν ντρέπεται να το πει και κρατάει ειλικρινή στάση απέναντι στα «θέλω» της, στις ανάγκες της και στη ζωή της. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι ενάντια σε κάτι τέτοιο. Όταν ένας άνθρωπος υποστηρίζει αυτό που κάνει και είναι πραγματικά αυτό που θέλει, δεν έχει δικαίωμα κανείς να του πει κάτι άλλο.