Πασίγνωστο μοντέλο της Vogue έμεινε άστεγη! Η συγκλονιστική εξομολόγηση και η δημόσια έκκληση...

Σοκ!

Πασίγνωστο μοντέλο της Vogue έμεινε άστεγη! Η συγκλονιστική εξομολόγηση και η δημόσια έκκληση...

Σοκάρει γνωστό μοντέλο με την εξομολόγηση της.

Ο λόγος για την Nastasia Urbano, μοντέλο της Vogue η οποία έχει μείνει άστεγη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα Τουρκία: Σημαντική η αποψινή αναμέτρηση για την Ελληνική ομάδα - Το παιχνίδι που θα δούμε για πρώτη φορά! (Βίντεο)

«Έκανα φωτογραφίσεις στα περιοδικά που μου άρεσαν και μου έδιναν ένα εκατομμύριο για μόνο 20 μέρες δουλειάς. Έκανα παρέα με τον Τζακ Νικολσον και τον Ρομάν Πολανσκι, ενώ πήγαινα στα πάρτι της Μέλανια Γκριφιθ και του Ντον Τζόνσον. Ημουν μάλιστα έτοιμη να πάω και στον γάμο της Μαντόνα με τον Σον Πεν, ωστόσο το προηγούμενο βράδυ γύρισα με απίστευτο hangover και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πραγματικά ζούσα σαν βασίλισσα» περιγράφει το μοντέλο για τη χλιδάτη ζωή που κάποτε έκανε.

Δείτε ακόμη: Ακόμη ένα έντονο παιχνίδι θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Σήμερα, το μοντέλο έχει μείνει άστεγη και ζει στους δρόμους της Βαρκελώνης και αδυνατεί να συντηρηθεί. Ο λόγος που ζει σε αυτή την κατάσταση... ο σύζυγος της, ο οποίος δεν της έδωσε καθόλου χρήματα μετά το διαζύγιο τους.

«Το μόνο καλό από αυτή τη σχέση ήταν τα παιδιά μου, τα υπόλοιπα ήταν φρικτά. Μου έφαγε όλα μου τα χρήματα. Δύο μέρες αφ’ ότου τον γνώρισα με είχε βάλει να του αγοράσω μία BMW και εγώ το έκανα σαν ανόητη. Ήμουν ερωτευμένη»!

Δείτε ακόμη: Πένθος στην Ελληνική showbiz! Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός!

«Θέλω να ζήσω, όχι απλά να επιβιώσω. Έχω κουραστεί να ζητώ χρήματα. Όλοι οι γνωστοί μου με έχουν απομακρύνει. Θέλω να γίνω καλά για τα παιδιά μου», δήλωσε!