Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Lacta: Η νέα καμπάνια διχάζει το Twitter! Θύελλα σχολίων για τα ομόφυλα ζευγάρια που πρωταγωνιστούν..

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα...

Lacta: Η νέα καμπάνια διχάζει το Twitter! Θύελλα σχολίων για τα ομόφυλα ζευγάρια που πρωταγωνιστούν..
News 07.02.2019 14:30

Με σύνθημα «αγκάλιασε όλες τις γεύσεις της αγάπης» η ομολογουμένως πρωτότυπη (τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα) διαφημιστική εκστρατεία στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων, πετυχαίνοντας παράλληλα στο ακέραιο τον στόχο της: να γίνει πρώτο trend στα social media προκαλώντας διαδικτυακό... χαμό.

Τα 28 ζευγάρια που συμμετέχουν στην εν λόγω εκστρατεία φωτογραφήθηκαν για την έκθεση #ActForLove της Lacta, αποδεικνύοντας ότι «η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο». Διαβάστε παρακάτω...

Ωστόσο το μήνυμα που στέλνει η δημοφιλής σοκολάτα φαίνεται πως δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου, με άλλους χρήστες να χαρακτηρίζουν τη διαφήμιση απαράδεκτη και προκλητική, επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται κυρίως σε παιδιά, και άλλους να στηρίζουν με πάθος την εκστρατεία, επικροτώντας τους δημιουργούς της.

Φυσικά, «βροχή» πέφτει τις τελευταίες ώρες στο Twitter και το τρολάρισμα, αφού πολλοί χρήστες οραματίστηκαν άλλα ζευγάρια, κυρίως από τον χώρο της πολιτικής, ως εναλλακτικούς πρωταγωνιστές στην εκστρατεία.

Δείτε τα καλύτερα tweets:

Πηγή: Πρώτο Θέμα

TAGS
Share