«Φοβήθηκα για τη ζωή μου σε ένα πολεμικό ρεπορτάζ στο Αφγανιστάν...»!

Πασίγνωστος δημοσιογράφος εξομολογείται!

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου σε ένα πολεμικό ρεπορτάζ στο Αφγανιστάν...»!

Τους αγαπήσαμε που είναι τόσο... αταίριαστοι στην τηλεόραση... στην καθημερινότητα τους όμως είναι τόσο... ταιριαστοί και αποκαλούν ο ένας τον άλλον «αδερφό» έστω και εάν... σκοτώνονται συχνά.

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, για τις ανάγκες της φωτογράφισης του Youweekly.gr βρέθηκαν από τον ΣΚΑΙ στο Τέρεν του γηπέδου και σημείωσαν επιδόσεις που θα ζήλευε ακόμη και ο Τσιτσιπάς. Διαβάστε παρακάτω...

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησαν, ο Γιάννης Ντσούνος, αναφέρθηκε και στις εποχές που ήταν πολεμικός ανταποκριτής.

«Δεν θα ξεχάσω τις κακουχίες στο τελευταίο πολεμικό ρεπορτάζ που είχα πάει στο Αφγανιστάν. Άλλος πολιτισμός και πολύς φόβος, όποιος πει ότι δεν φοβήθηκε σε τέτοιο ρεπορτάζ λέει ψέματα. Εκεί φοβήθηκα για τη ζωή μου. Επίσης άλλο ένα περιστατικό που δεν θα ξεχάσω, είναι όταν έφερνε στη Βουλή ο κεντρικές τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας το δεύτερο μνημόνιο. Ενώ περιμέναμε όλοι εκεί, πέφτουν τα χαρτιά του μνημονίου από τα χέρια του Στουρνάρα και προσγειώνονται στα πόδια μου. Εγώ, αντί να πάρω τα χαρτιά και να τρέξω να δώσω το ρεπορτάζ, τα μαζεύω και του τα επιστρέφω. Καταλαβαίνεις τι καζούρα έφαγα από όλους».