Πρωτοφανής επίθεση στην Ελένη Φουρέϊρα: "Μου κάνεις το σύμβολο του Αλβανικού εθνικισμού…" (Βίντεο)

Το περιστατικό που τον εξόργισε!

Πρωτοφανής επίθεση στην Ελένη Φουρέϊρα:

Οι δηλώσεις του κάθε φορά προκαλούν εντυπώσεις.

Ο λόγος για τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Μπογδάνο... Διαβάστα παρακάτω...

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη late night show του ΑΝΤ1, "The 2Night Show", και μεταξύ άλλων δε δίστασε να τοποθετηθεί ανοιχτά για την Ελένη Φουρέιρα.

Αφορμή ήταν το περιστατικό όπου η τραγουδίστρια είχε σχηματίσει στο πλευρό του εκπροσώπου της Αλβανίας στην Eurovision τον αλβανικό αετό.

«Όταν και μου κάνεις το σύμβολο του Αλβανικού εθνικισμού την ώρα που τα Βαλκάνια φλέγονται… Φιλενάδα μπάστα λίγο, σκέψου το. Έχεις μια χώρα που σε έχει αγκαλιάσει, σε έχει υποδεχτεί, σε έχει αγαπήσει και περνάει μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο της νεότερης ιστορίας της. Μην μου κάνεις τον αλβανικό αετό λέγοντας μου πως αυτό είναι ένα αθώο σύμβολο, διότι δεν είναι. Κι αν δεν το ήξερες όφειλες να το ξέρεις. Είναι σαν να πηγαίνω εγώ και να κάνω ένα σύμβολο που σημαίνει “να πάρουμε την Πόλη” και να λέω μετά “δεν το ήξερα πως είναι εθνικιστικό”. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Εμένα με προσέβαλε εθνικά αυτό που έκανε. Ας έβγαινε να πει ένα συγγνώμη. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με την Ελένη», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...