Alpha: Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη για το «Φως στο τούνελ»!

Χαμός με την Αγγελική Νικολούλη!

Alpha: Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη για το  «Φως στο τούνελ»!

Η Αγγελική Νικολούλη είναι η πασίγνωστη παρουσιάστρια με μία από τις μακροβιότερες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση.

Το φως στο τούνελ φέτος δεν ξεκίνησε καλά. Διαβάστε παρακάτω...

Στην αρχή της σεζόν η Αγγελική Νικολούλη έκανε φοβερή προσπάθεια, αλλά δυστυχώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν την αποζημίωναν! Εκεί άρχισαν και κάτι ψιλό γκρίνιες και κάποια ερωτηματικά που μπήκαν στο κανάλι για το αν η εκπομπή έχει κουράσει, για το αν θέλει κάποιες αλλαγές η Αγγελική για να ξανακερδίσει τους τηλεθεατές και αλλά τέτοια!

Λίγες εβδομάδες χρειάστηκαν για να βρει η εκπομπή το δρόμο της και να ξανακερδίσει τους τηλεθεατές και τις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης! Η Αγγελική Νικολούλη δεν έχεις να αποδείξει σε κανέναν τίποτα, αλλά όταν κάποιοι αμφισβητούν την δουλειά της γίνεται θηρίο ανήμερο! Ξέσπασε λοιπόν η Αγγελική και έδειξε σε όλους τι σημαίνει φως στο τούνελ και με τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό.
Εχθές λοιπόν το φως στο τούνελ έκανε στο δυναμικό κοινό 19,1%. Τερμάτισε με ελάχιστη διαφορά δεύτερη εκπομπή μετά το αγάπη μόνο που έκανε 19,7%. Βέβαια να σημειώσουμε ότι ο άθλος της Αγγελικής Νικολούλη την Παρασκευή είναι ότι παίρνει lead in από την επανάληψη της Μουρμούρας 12,8% και κυριολεκτικά διπλασιάζει τα νούμερα του καναλιού!

Μάλιστα, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη το φως στο τούνελ έφτασε σε κάποια τέταρτα να κάνει και 26,1%