Μαρία Σολωμού: Όλα όσα αποκάλυψε για την κατάσταση υγείας του Νίκου Μουτσινά! (Βίντεο)

Τι είπε η ηθοποιός;

Μαρία Σολωμού: Όλα όσα αποκάλυψε για την κατάσταση υγείας του Νίκου Μουτσινά! (Βίντεο)

Καλεσμένη της εκπομπής "Έλα χαμογέλα!" βρέθηκε σήμερα η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού και μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει για την περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα ο Νίκος Μουτσινάς.

Το βράδυ της Πέμπτης, η παράσταση "Βερβερίτσα" διεκόπη ξαφνικά, καθώς ο παρουσιαστής και ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς έπαθε λουμπάγκο και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια σήμερα παρέθεσε ακριβώς το περιστατικό καθώς και πότε επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς:

«Είναι πολύ άσχημο πράγμα η μέση. Την ώρα που παίζαμε την Πέμπτη κάποια στιγμή την ώρα της παράστασης ο Νίκος μου είπε “η μέση μου Μαρία, η μέση μου”. Δεν τον είδα να πηγαίνει κάπως περίεργα, αλλά όταν είσαι ζεστός δεν καταλαβαίνεις πολλά πράγματα. Κάνουμε διάλλειμα, μπαίνουμε στο καμαρίνι και αρχίζει ο Νίκος να κουτσαίνει και να στραβώνει. Μέσα στα δέκα λεπτά του διαλλείματος λέει “παιδιά δεν μπορώ να περπατήσω”. Σταματήσαμε την παράσταση, φωνάξαμε ανθρώπους. Είναι καλύτερα. Χθες μου είπε πως περπάτησε λίγο. Έγινε σε μια στιγμή. Είχε στραβώσει ολόκληρος, δεν ήταν αστείο. Από Τετάρτη υποτίθεται θα παίξουμε, φαντάζομαι ο Νίκος θα πάει και στην εκπομπή τη Δευτέρα. Είναι πολύ άτιμο πράγμα η μέση», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Σολωμού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...