Σάκης Αρναούτογλου: "Δεν μπορώ να επανέλθω.." - Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί!

Τι συνέβη;

Σάκης Αρναούτογλου:

Ο Σάκης Αρναούτογλου ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο τον κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα είχε ενημερώσει το κοινό για τους λόγους της απουσίας του από το δελτίο καιρού και είχε ευχαριστήσει θερμά για το ενδιαφέρον τους.

Ωστόσο την Κυριακή (10/2), με νέα του ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook, ευχαρίστησε εκ νέου το κοινό για τις ευχές και την συμπαράσταση και ενημέρωσε πως από αύριο επιστρέφει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Φίλες και φίλοι!
Σας ευχαριστώ όλες και όλους και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τις υπέροχες ευχές σας! Θέλω μεν λίγες ακόμα ημέρες για να επανέλθω τελείως, όμως η καιρική σας ενημέρωση δεν σταματά.. Από αύριο και πάλι στις επάλξεις!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

Ο Σάκης Αρναούτογλου ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα υγείας και απουσίασε τόσο από δελτίο καιρού της Τετάρτης αλλά και της Πέμπτης.

Ο παρουσιαστής καιρού με ανάρτησή του στο Facebook εξήγησε τους λόγους της απουσίας του. Ταλαιπωρείται από έναν κολικό νεφρού όπως είχε αποκαλύψει. Παράλληλα είχε ευχαριστήσει το κοινό για το ενδιαφέρον που έχει δείξει.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Φίλες και φίλοι! Επειδή είναι πολλά τα μηνύματά σας όσον αφορά στην απουσία μου από το χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού, θα πρέπει να σας πω ότι αυτό συνέβη εξαιτίας ενός επεισοδίου κολικού νεφρού που δυστυχώς με αναγκάζει να μην μπορώ να επανέλθω ούτε και σήμερα!

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!
Να είστε όλοι καλά
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»