Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor Διαρροή 10/02: Αυτή η ομάδα επικρατεί σήμερα για την ασυλία! (Φωτογραφία + σκορ)

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

Survivor Διαρροή 10/02: Αυτή η ομάδα επικρατεί σήμερα για την ασυλία! (Φωτογραφία + σκορ)
News 10.02.2019 21:36

Μπορεί πριν από λίγο εδώ στο YouWeekly.gr να σας μεταφέραμε την διαρροή για το σημερινό αγώνα ασυλίας στο Survivor, ωστόσο σας ενημερώσαμε πως αν υπάρχει ανατροπή θα σας την μεταφέρουμε!

Δεύτερος αγώνας για την ασυλία σήμερα (10/02) και το YouWeekly.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει την Survivor Διαρροή της ημέρας! Ποιος θα καταφέρει να επικρατήσει;

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι, εκεί που και σήμερα έχουμε έναν αρκετά απαιτητικό και κλασικό στίβο μάχης Survivor! Παίκτες περνάνε γρήγορα εμπόδια, πέφτουν μέσα σε πισίνες και στο τέλος μάχονται σε έναν αρκετά δύσκολο στόχο! Ποιος θα καταφέρει να επικράτησει; Από μια πρώτη ματιά δείχνει ένας στίβος αρκετά στα "θέλω" της ελληνικής ομάδας, όμως η ένταση και η δίψα για εκδίκηση από τους Τούρκους ίσως φέρουν την ανατροπή!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YouWeekly.gr απόψε θα έχουμε έναν πολύ δυνατό αγώνα με απανωτές ανατροπές στο σκόρ! Που θα κάτσει η μπήλια; Δυστυχώς η Τουρκία θα επικρατήσει με 10-8 και θα πανηγυρίσει τη νίκη στην ασυλία κάνοντας το 1-1!

Δείτε και το σκορ!

TAGS
Share