Επίθεση Παπανώτα στην Βατίδου για τον Μουτσινά! «Τα σχόλια για το κραγιόν είναι...» (Βίντεο)

Απίστευτος τσακωμός!

Επίθεση Παπανώτα στην Βατίδου για τον Μουτσινά! «Τα σχόλια για το κραγιόν είναι...» (Βίντεο)

Όλοι έχουμε παρακολουθήσει αυτό το Σαββατοκύριακο την επίθεση της Εύης Βατίδου στο Νίκο Μουτσινά. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του παρουσιαστή για ένα θέμα σχετικά με την ίδια, την κόρη της, και το GNTM!

Η Εύη Βατίδου ξέσπασε μέσω Instagram κατά του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος σχολίασε με τον καυστικό τρόπο του δηλώσεις του μοντέλου σχετικά με το παιχνίδι GNTM και το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο μέλλον η κόρη της. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν έπαιξε στην εκπομπή του το συγκεκριμένο βίντεο με τις δηλώσεις και έκανε το δικό του σχόλιο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Εύης Βατίδου η οποία ξέσπασε κατά του παρουσιαστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram!

«Σχετικά με το σχόλιο σου στην εκπομπή σου και το μονταρισμένο βίντεο που κόβεις το λόγο μου για να δημιουργήσεις εντυπώσεις, και την κακή απόδοση δημοσιογραφίας,όπως αποκαλείσαι δημοσιογράφος παρουσιαστής ηθοποιός σου απαντώ,το λάθος είσαι εσύ και το κραγιόν μου που σου αρέσει θα στο στείλω να το δοκιμάσεις κύριε» έγραψε η Εύη Βατίδου!

Ακριβώς αυτό το σχόλιο το τελευταίο της Εύης Βατίδου για το κραγιόν ο Δημήτρης Παπανώτας στο happy day το σχολίασε ως άκρως ομοφοβικό και μηνύσιμο! Δείτε το σχετικό βίντεο: