Master chef: Ο «κρατς» δεν έπιασε το σχόλιο του Κουτσόπουλου και ένιωσε... άβολα! (βίντεο)

Ανησύχησε μήπως δεν τον θυμόταν!

Master chef: Ο «κρατς» δεν έπιασε το σχόλιο του Κουτσόπουλου και ένιωσε... άβολα! (βίντεο)

Μετά το Mystery Box ήρθε η ώρα για το τεστ δημιουργικότητας του MasterChef και οι παίκτες κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιάτο με βασικό υλικό το φυστικοβούτυρο.

Ο Χρήστος, που έχει γίνει viral λόγω του επικού «κρατς», πήγε στους κριτές μπούτι κοτόπουλο ρολό γεμιστό με λαχανικά, κενέλ φυστικοβούτυρο και σάλτσα βαλσάμικο. Οι κριτές δοκίμασαν και τότε ο Πάνος Ιωαννίδης άρχισε να βήχει, καθώς κόντεψε να πνιγεί. Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν φταις εσύ εγώ», είπε ο κριτής στον παίκτη και ήπιε νερό, λέγοντας ότι στραβοκατάπιε.

Ο Χρήστος κοιτούσε με αγωνία και έδειχνε πολύ μαγκωμένος, κάτι που σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Τότε, ο παίκτης του απάντησε ότι περιμένει να ακούσει την κριτική τους.

Οι κριτές είπαν ότι πρόκειται για ένα νόστιμο πιάτο και ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε ότι ήθελε μια διαφορετική διαχείριση στο κοτόπουλο.

Παίρνοντας το πιάτο του και γυρνώντας στη θέση του, ο Χρήστος ρωτήθηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Χρήστο σε ποια ομάδα είσαι;».


«Σε εσάς» απάντησε ο παίκτης μην καταλαβαίνοντας ότι ο κριτής-σεφ ήθελε απλά να δείξει στους άλλους δύο κριτές πως το νόστιμο πιάτο ανήκει στη δική του ομάδα.

Ο παίκτης, όμως, δεν «έπιασε» την διάθεση του κριτή και αγχώθηκε πως ο σεφ δεν θυμόταν ότι είναι στην ομάδα του και ανησύχησε ότι το πιάτο του δεν ήταν καλό.

Τότε, ο Σταμάτης Κωβαίος προσπάθησε να τον καθησυχάσει, εξηγώντας τι ήθελε να πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το video: