Αποκάλυψη από τον Δημήτρη Σταρόβα! Ο πραγματικός λόγος που έφυγε από το "The 2night show" και η σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Τι συνέβη; Όλο το παρασκήνιο

Αποκάλυψη από τον Δημήτρη Σταρόβα! Ο πραγματικός λόγος που έφυγε από το

Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά και πέρασε σε αποκαλύψεις!

Το αρχικό πλάνο για φέτος όπως όλοι γνωρίζαμε ήθελε τον Δημήτρη Σταρόβα στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "The 2night Show" όμως τα πλάνα άλλαξαν. διαβάστε παρακάτω...

Ο Δημήτρης Σταρόβας λοιπόν βρίσκεται πλέον ως κριτής στο παιχνίδι του ANT1, "Your face sounds familiar" και μέσα από μια συνέντευξη που πρόσφατα παραχώρησε αποκάλυψε το παρασκήνιο, την πρόταση αλλά και την σχέση που διατηρεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου ότι:

«Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Είχα ξεκινήσει ήδη στο «Toc Toc», με τον Κώστα Σπυρόπουλο και δεν γινόταν να κάνω κάτι άλλο. Η εκπομπή του Γρηγόρη βγήκε αρχές Γενάρη και μου ήταν δύσκολο. Όταν έστρωσε κάπως το πρόγραμμά μου, ήρθε το «Your Face Sounds Familiar». Αλλιώς, αν προλάβαινα, θα ήμουν με τον Γρηγόρη που είναι φίλος μου και τον αγαπώ. Από την άλλη, και στο «Your Face Sounds Familiar» έχω τη Μαρία Μπεκατώρου, που είναι κι αυτή φίλη μου, τη Μιμή Ντενίση που είχαμε ξαναδουλέψει μαζί και ήταν κάτι καινούριο για μένα και όμορφο. Μου ήταν οικείο το περιβάλλον».