Έσκασε τώρα! Παίκτης του Survivor κατεβαίνει στις εκλογές με... ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν σας πάει το μυαλό για το ποιος είναι!

Έσκασε τώρα! Παίκτης του Survivor κατεβαίνει στις εκλογές με... ΣΥΡΙΖΑ!

Έτοιμος να δοκιμάσει τις αντοχές του και στην πολιτική παλαίστρα δηλώνει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Για όσους το όνομα από μόνο του δεν λέει πολλά, πρόκειται για τον γνωστό από το τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης «Survivor» ως Μισθοφόρο.

Ο Μισθοφόρος φέρεται να θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές του στην πόλη του, την Αγία Παρασκευή και για αυτό είχε συνάντηση με τον νυν δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως σημειώνει η στήλη "Κοίτα να δεις" της εφημερίδας Έθνος, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και σε αυτήν ο Μισθοφόρος εξέφρασε την επιθυμία του να συστρατευθεί με τον εκ νέου υποψήφιο για τον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχο.

Από το περιβάλλον του Γιάννη Σταθόπουλου δεν επιβεβαιώνεται πως έδωσαν τα χέρια οι δύο άνδρες καθώς η ανακοίνωση των υποψηφίων καθυστερεί ακόμα.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην περιοχή, δραστηριοποιείται στην τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς έχει δύο μαγαζιά στην Αγ. Παρασκευή και ένα στον Χολαργό.

Δεν είναι πάντως η μόνη υποψηφιότητα προερχόμενη από τηλεοπτικά παιχνίδια. Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως τις δυνάμεις της στο στίβο της πολιτικής αποφάσισε να δοκιμάσει και η Έφη Αναστασοπούλου, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks».

Η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες, τη συστράτευση, της πρώην παίκτριας του ριάλιτι μόδας στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

TAGS