Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master chef 3: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολιάζει τους παίκτες της ομάδας του!

Όσα δήλωσε για τους μάγειρες της ομάδας του!

Master chef 3: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολιάζει τους παίκτες της ομάδας του!
News 12.02.2019 16:20

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» βρέθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο κριτής του Master Chef βρέθηκε στην παρέα του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου και μεταξύ άλλων μίλησε για του παίκτες της ομάδας του. Διαβάστε παρακάτω...

Για τον Χρήστο ή αλλιώς «Κρατς», ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανέφερε πως είναι πολύ καλός μάγειρας, εξαιρετικό παιδί, ντροπαλός και με καθαρό βλέμμα και καλύτερος από αυτά που έχει δείξει μέχρι στιγμής.

Για τη Σπυριδούλα, ο ανέφερε πως είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, που σίγουρα αγαπά τη μαγειρική και έχει πολλά πράγματα ακόμη μπροστά της να δει. Ανέφερε πως έχει μαγειρικό θράσος, με την καλή έννοια.

Σχετικά με τον Ζαχίρ, είπε πως έχει μια εξέλιξη στο παιχνίδι, κάτι στο οποίο βοηθά η ροή και η πίεση του παιχνιδιού. Όσον αφορά στην ιστορία του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως ήταν συγκινητική, αλλά δεν έπαιξε ρόλο στην επιλογή των κριτών. Ωστόσο, δήλωσε περήφανος που έδωσαν μια ευκαιρία στον Ζαχίρ να πει την ιστορία του τηλεοπτικά.

Για τον Μανώλη ο Λεωνίδας είπε πως είναι χαρακτηριστικό του η υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλλά είναι κάτι που υποστηρίζει με την πορεία του. Δηλαδή, δεν είναι ότι μόνο λέει, αλλά κάνει κιόλας.

Σχετικά με τον Πάνο, ο κριτής του επιτυχημένου Master Chef είπε πως είναι ένα εξαιρετικό παιδί και πως μαγειρικά είναι ένα ταλέντο με στοχο-προσήλωση, που θα καταφέρει πολλά είτε μέσα στο παιχνίδι είτε εκτός.

Ο Γιώργος, όπως είπε, λέει πολλά και μαγειρεύει πολλά, ενώ θεωρεί πως θα κάνει και αυτός πολλά πράγματα. Ο Λεωνίδας είπε πως δεν ξέρει, όμως, το κατά πόσο μπορεί και θέλει να ταξιδέψει, ώστε να δει και να μάθει περισσότερα.

Για τον Θάνο, είπε πως έχει μια εξαιρετική ενέργεια και θετική αύρα, αλλά και την αθωότητα ενός ερασιτέχνη παίκτη που αγαπά αυτό που κάνει. Μέχρι ένα σημείο μπορεί να κάνει πράγματα, με τη φαντασία του.

TAGS
Share