Φαίη Σκορδά: Η θυσία που δεν γνώριζε κανείς!

Όλο το παρασκήνιο!

Φαίη Σκορδά: Η θυσία που δεν γνώριζε κανείς!

Με έναν καταιγισμό ευχών από οικογένεια, φίλους και συνεργάτες έκλεισε η περασμένη εβδομάδα για τη Φαίη, αφού το Σάββατο είχε τα γενέθλιά της.

Είχε προηγηθεί η μουσική έκπληξη των συνεργατών της την Παρασκευή στο πλατό του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, ενώ τα μεθεόρτια συνεχίστηκαν και δύο μέρες μετά, μαζί με τα παιδιά της. Γιατί κάπως έτσι γίνεται όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ελεύθερος χρόνος της, οι γιορτές, οι χαρές της υπάρχουν μόνο όταν έχει στο πλάι της τα παιδιά της. Αυτή είναι μια συνειδητή και καθόλου περίεργη για την ιδιοσυγκρασία της θυσία που κάνει στη ζωή της. Παραμερίζει τις ανάγκες μιας νέας, ελεύθερης και όμορφης γυναίκας που θα μπορούσε τώρα πια μετά το διαζύγιό της να ξαναφτιάξει την προσωπική της ζωή, γιατί η προτεραιότητά της είναι σαφής και ο χρόνος που δίνεται για εκείνη είναι ελάχιστος.

Υπάρχουν βέβαια και οι λίγες στιγμές που περνά με τους φίλους της, που είναι δεύτερη οικογένειά της −στη φωτό τη βλέπουμε με τον στυλίστα της Βαγγέλη Ζάχο με τον οποίο συνεργάζονται για πάνω από δέκα χρόνια−και αυτές είναι ένα διάλειμμα ανάμεσα σε ψώνια, αθλητικές ή άλλες σχολικές δραστηριότητες του Γιάννη και του Δημήτρη. Και αν στην οικογενειακή της ζωή έχει κερδίσει την ευτυχία, στην επαγγελματική της ζωή έχει αξιωθεί την επιτυχία και την ικανοποίηση ότι οι κόποι της δεν πηγαίνουν χαμένοι.

Η Φαίη δεν χαμογελά φέτος μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και γιατί στην εκπομπή περνά αληθινά καλά. Με την τριάδα του πάνελ, οι οποίοι φέτος είναι πολύ δυνατό ατού για εκείνη, αλλά και με τους συνεργάτες backstage με τους οποίους συνεργάζεται για πολλά χρόνια και αποτελούν εγγύηση. Νιώθει ασφαλής, νιώθει δυνατή και είναι στο τηλεοπτικό πρωτόκολλο η Νο1 παρουσιάστρια του καναλιού. Δεν «ναυάγησε» όταν το κανάλι πέρασε τεράστιες φουρτούνες αποτυχίας πέρυσι στο πρόγραμμά του και έδειξε ότι κάνει αλλαγές όταν χρειάζεται, όπως έγινε φέτος. Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι και η παραφιλολογία των τελευταίων ημερών μιλά για λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1. Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το περιβάλλον της ούτε και από το κανάλι. Μ

ε τον νυν διευθυντή προγράμματος Τζώρτζη Ποφάντη έχουν μια καλή συνεργασία. Δεν έχει τη συναισθηματική σχέση που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά σχέση τεχνοκρατική και ουσιαστική. Και μπορεί τον χειμώνα να πέρασε μια μικρή κρίση με το κανάλι λόγω και του θέματος που είχε προκύψει με την αδρανοποίηση του Γιώργου Λιάγκα −εκεί πραγματικά έδειξε τον θυμό της−, αλλά μια διαφωνία δεν φέρνει τόσο εύκολα την οριστική ρήξη. Κάποιοι ενδεχομένως αναζητούν παρασκήνιο εκεί που δεν υπάρχει. Εκτός και αν η επόμενη τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε ήδη από τον Φεβρουάριο!