Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μετά τα μεσάνυχτα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της καθαρίστριας από το Βόλο που θα μας καθηλώσει!

Όσα θα δούμε απόψε!

Μετά τα μεσάνυχτα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της καθαρίστριας από το Βόλο που θα μας καθηλώσει!
News 12.02.2019 20:07

Ιστορίες που θα μας συγκλονίσουν θα δούμε απόψε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται ανθρώπους που έχουν "πονέσει" και οι εξομολογήσεις τους θα μας καθηλώσουν. Διαβάστε παρακάτω...

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη συναντά τη Δήμητρα Τσιαντάκη, την καθαρίστρια από τον Βόλο που πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού προκειμένου να βρει δουλειά. Η Δήμητρα Τσιαντάκη καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση και αποφυλακίστηκε μέχρι την εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο. Σε μια εξομολόγηση που θα συγκινήσει, μιλά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά και τις μέρες μέσα στη φυλακή.

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Σαββιδάκης παίρνει θέση και απαντά, πρώτη φορά, στα σχόλια και την κριτική που δέχτηκε έπειτα από δηλώσεις που έκανε για τους μετανάστες, οι οποίες οδήγησαν κάποιους να τον χαρακτηρίσουν «ρατσιστή».

Τέλος, θα γνωρίσουμε την Εύη Σακελλάρη και τον Νίκο Καραχάλιο, ένα από τα 28 ζευγάρια που φωτογραφήθηκαν για καμπάνια γνωστής σοκολάτας, υμνώντας τη διαφορετικότητα στην αγάπη. Μέσα από μια συγκινητική διήγηση, το ζευγάρι εξηγεί πώς άλλαξε η ζωή του, σε ένα βράδυ, όταν ο Νίκος έμεινε παράλυτος, από έναν κοινό πόνο στη μέση.

View this post on Instagram

Απόψε στα #mesanyxta στις 00:10 η @nonoram υποδέχεται τη Δήμητρα Τσιαντάκη, την καθαρίστρια από τον Βόλο που πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού προκειμένου να βρει δουλειά. Αμέσως μετά, ο Γιάννης Σαββιδάκης παίρνει θέση και απαντά, πρώτη φορά, στα σχόλια και την κριτική που δέχτηκε έπειτα από δηλώσεις που έκανε για τους μετανάστες, οι οποίες οδήγησαν κάποιους να τον χαρακτηρίσουν «ρατσιστή». Τέλος, θα γνωρίσουμε την Εύη Σακελλάρη και τον Νίκο Καραχάλιο, ένα από τα 28 ζευγάρια που φωτογραφήθηκαν για καμπάνια γνωστής σοκολάτας, υμνώντας τη διαφορετικότητα στην αγάπη. #alphatv

A post shared by Alpha TV (@alphatv) on

Share