Νίκος Μουτσινάς: Τον «φτύνουν» και τον σταυρώνουν στο Open - Βελάκια του πετάει η Τσολακη, η Μακρυπούλια, η Μπακοδήμου!

Νίκος Μουτσινάς: Τον «φτύνουν» και τον σταυρώνουν στο Open - Βελάκια του πετάει η Τσολακη, η Μακρυπούλια, η Μπακοδήμου!

Εκεί στο κανάλι του Open έχουνε προσλάβει ειδική ξεματιάστρα για τον Μουτσινά!

Από οποιον διάδρομο και να περνάει ο Νίκος Μουτσινάς τον «φτύνουν» και τον «σταυρώνουν»! Παρακαλάνε να τον έχει ο Θεός καλά και να μην τον πιάσει το «κακό μάτι» και πάθει πάλι κανένα λουμπάγκο και χάσει ο σταθμός τα καθημερινά νούμερα που τους ανεβάζει κυριολεκτικά μόνος του! Διαβάστε παρακάτω...

Δύο προγράμματα πάνε καλά σε όλο το κανάλι του open η Κατερίνα Καινούργιου με το «ευτυχείτε» και ο Νίκος Μουτσινάς με το «για την παρέα»όλο το άλλο πρόγραμμα είναι να το κλαίνε οι Ρέγγες!

Εχθές λοιπόν το «Για την παρέα» έκανε 19,1 το Power of Love με την Μπακοδήμου 14,5 το «Τι λέει» με την Ελένη Τσολάκη 7,6 και το Ρουκ Ζουκ 20,6!



Ο Μουτσινάς σχεδόν σε όλα τα τέταρτα του ήταν πρώτος με αποτέλεσμα και το κανάλι του να είναι πρώτο εκείνες τις ώρες!

Ξεκίνησε με 17,7 έκανε 16,1 σκαρφάλωσε στα 22,1 συνέχισε με 20,0 το μεγαλύτερο νούμερο του ήταν στα 23,2 και έκλεισε την εκπομπή με 15,5! Αυτά τα νούμερα το open δεν τα βλέπει ούτε στον ύπνο του. Γι’ αυτό βεβαίως ακριβώς το λόγο η Μπακοδήμου,η Τσολάκη,και η Μακρυπούλια είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι έχουνε βάλει το πορτραίτο του Νίκου Μουτσινά σε στόχο και καθημερινά του πετάνε βελάκια! Αστειευόμαστε φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς και με τις 3 κοπέλες έχει άριστες σχέσεις έστω και αν τις δυσκολεύει στα νούμερα τηλεθέασης!