Νέα δικαστική διαμάχη για την οικογένεια Παντελίδη! Σε ποιον τραγουδιστή στέλνουν ασφαλιστικά μέτρα;

Νέα δικαστική διαμάχη για την οικογένεια Παντελίδη! Σε ποιον τραγουδιστή στέλνουν ασφαλιστικά μέτρα;

Σε ηρεμία δεν μένει η οικογένεια Παντελίδη!

Ασφαλιστικά μέτρα στον τραγουδιστήΣπύρο Μακρήέκανε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, για την πατρότητα του τραγουδιού με τίτλο «Απομακρύνθηκε». Διαβάστε παρακάτω...

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espressoοι συγγενείς του κοσμαγάπητου τραγουδιστή ζητούν να κατέβει από την πλατφόρμα του YouTube η εκτέλεση της συγκεκριμένης μπαλάντας από τον Σπύρο Μακρή - Μαγδάλη, ο οποίος ωστόσο επιμένει ότι το τραγούδι είναι δικό του.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών βρέθηκαν τη Δευτέρα ενώπιον της προέδρου Πρωτοδικών, όπου συζητήθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν στις 6 Φεβρουαρίου οι γονείς και τα αδέλφια του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η αίτηση τους έγινε δεκτή, ωστόσο η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση έχει προσωρινό χαρακτήρα, καθώς επίκειται η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

Η πλευρά του Σπύρου Μακρή - Μαγδάλη αναμένεται να προσφύγει άμεσα με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να αποτρέψει το να κατέβει το τραγούδι από τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Όπως υποστηρίζει ο καλλιτέχνης, το τραγούδι, το ρεφρέν του οποίου τραγουδά ο Παντελής Παντελίδης σε βίντεο και αναρτήθηκε στο Youtube, το περασμένο καλοκαίρι, είναι δικό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο ίδιος την περασμένη Δευτέρα στην Espresso, ο Παντελής Παντελίδης είχε ακούσει το τραγούδι σε μια τυχαία συνάντηση τους σε ένα στούντιο ηχογράφησης και πήρε την κιθάρα, το έπαιξε και το τραγούδησε» ενώ συνεχάρη τον Σπύρο Μάκρη, λέγοντας του: «Πολύ ωραίο τραγούδι, φίλε, συνέχισε να γράφεις»

Ο συνθέτης αποφάσισε να ερμηνεύσει ο ίδιος το τραγούδι και να το ανεβάσει στο Youtube πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όμως οι αντιδράσεις της οικογένειας του τραγουδιστή ήταν έντονες.

Πλέον η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.