Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος - Δώρα Τσαλίκη: Οικογενειακή βόλτα για πέντε!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Γιώργος - Δώρα Τσαλίκη: Οικογενειακή βόλτα για πέντε!
News 14.02.2019 14:36

Η περασμένη Κυριακή ήταν μια ημέρα αφιερωμένη στη σύζυγο και στα τρία του παιδιά. Και η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρκετό καιρό να δούμε −δημόσια τουλάχιστον− την οικογένεια Τσαλίκη σε πλήρη απαρτία.

Ο Γιώργος, η Δώρα, ο μεγαλύτερος γιος τους Βασίλης αλλά και οι δύο μικρότεροι, Χάρης και Άγγελος, αποφάσισαν να κάνουν απογευματινή έξοδο σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς και στη συνέχεια βόλτα σε γνωστό καφέ. Διαβάστε παρακάτω...

Η ημέρα εκείνη ήταν ιδιαίτερη, καθώς ο Χάρης είχε την ονομαστική του εορτή και φυσικά τα δικά του χατίρια στη διασκέδαση είχαν προτεραιότητα. Αν και ο Γιώργος είχε κοιμηθεί ελάχιστες ώρες, αφού επέστρεψε νωρίς το πρωί της Κυριακής από το νυχτερινό κέντρο «4711» όπου εμφανίζεται με τους ΟΝIRAMA, προτίμησε να θυσιάσει την ξεκούρασή του για να είναι μαζί με τη Δώρα και τα παιδιά.

«Η οικογένεια είναι κάτι ιερό για μένα. Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο. Κάποια στιγμή θα ήθελα να πατήσω ένα pause στη δουλειά για να είμαι με τα παιδιά», είναι μια δήλωση που πολύ συχνά κάνει ο Γιώργος. Πάντως, η καθημερινότητα τον δικαιώνει στις προθέσεις του, γιατί όταν δεν δουλεύει βρίσκει τρόπο και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τα παιδιά του.

Share