Νέος έρωτας στην οικογένεια Παπανδρέου! Η καυτή τραγουδίστρια του έκλεψε την καρδιά!

Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz!

Νέος έρωτας στην οικογένεια Παπανδρέου! Η καυτή τραγουδίστρια του έκλεψε την καρδιά!

Ζευγάρι με γόνο της οικογένειας Παπανδρέου είναι η τραγουδίστρια Ιφιγένεια, που εμφανίζεται στο «Αθηνών Αρένα» στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή.

Σύμφωνα με την Espresso, η Ιφιγένεια είναι ζευγάρι με τον Κωστή Κατσανέβα, γιο της Σοφίας Παπανδρέου και του Θεόδωρου Κατσανέβα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο γιος της Σοφίας Παπανδρέου πολλά από τα βράδια που η καλή του εμφανίζεται στην πίστα βρίσκεται στο πλευρό της, στηρίζοντάς την και θαυμάζοντάς την.

Το ίδιο κάνει, όμως, και η τραγουδίστρια.

Η Ιφιγένεια βρέθηκε πρόσφατα στην Πάτρα, στο πλευρό της οικογένειας Παπανδρέου, όπου σύσσωμη έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Κωστής Κατσανέβας με την μητέρα του Σοφία.


Πρόκειται για την ίδια εκδήλωση στην οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημοσίως στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου η Ολλανδή σύντροφός του.

Η Ιφιγένεια έχει γνωρίσει την οικογένεια του αγαπημένου της, με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η γιαγιά Μαργαρίτα την έχει λατρέψει.

Η τραγουδίστρια Ιφιγένεια.

Ο Κωνσταντίνος έχει ως χόμπι να παίζει κιθάρα, ενώ για την Ιφιγένεια το τραγούδι είναι η ζωή της. Το ζευγάρι αρέσκεται να γευματίζει με φίλους ή να επιλέγει την απόλυτη χαλάρωση του σπιτιού.