Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Ρομαντικό δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Που γευμάτισαν;

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Ρομαντικό δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη ζουν έναν όμορφο έρωτα.

Έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, την μικρή Μαλένα και τον Μανώλη και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη το 2013 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης. Μάλιστα, η Όλγα ήταν έγκυος όταν παντρεύτηκαν, στο πρώτο τους παιδί.

Σήμερα, έπειτα από 6 χρόνια έγγαμου βίου παραμένουν πολύ ερωτευμένοι!

Το ζευγάρι, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βρέθηκε στο Sah και γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων με ένα ρομαντικό δείπνο. Καθ' όλη την βραδιά ο ένας είχε μάτια μόνο για τον άλλον, ενώ δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές.

Μάλιστα, ο Στέλιος Χανταμπάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιραζόταν τις στιγμές τους με τους διαδικτυακούς του φίλους, δείχνοντας έτσι πόσο ερωτευμένος είναι με την Όλγα.

Η Όλγα Πηλιάκη με total black look μαγνήτισε τα βλέμματα, ενώ αδιαμφισβήτητα είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής showbiz, ωστόσο, και ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι από τους πιο γοητευτικούς άντρες.