Γεννήθηκε η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη! Πόσο μοιάζει με την θρυλική ηθοποιό;

Ανατριχιαστικό και όμως αληθινό!

Γεννήθηκε η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη! Πόσο μοιάζει με την θρυλική ηθοποιό;

Γεννήθηκε η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη και όχι, δεν πρόκειται για φάρσα!


Συγκεκριμένα, ο πολυαγαπημένος ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, και η σύζυγός του Κατερίνα Μπαλέτσου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού αργά το βράδυ της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου έγιναν γονείς. Διαβάστε παρακάτω...

Η νεογέννητη κόρη τους θα πάρει το όνομα της Αλίκης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος! Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με τη μικρή Αλίκη και έγραψε:


«Η Αλίκη μας ήρθε σήμερα στον κόσμο, χαρίζοντάς μας απερίγραπτη συγκίνηση και ευτυχία!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας, Πέτρο Πολυμενάκο, στη μαία μας, Ειρήνη Τομαρά, και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Ρέα για την αμέριστη φροντίδα τους.
Καλώς ήρθες στη ζωή μας!» Πόσο μοιάζει με την ηθοποιό; Αν και είναι πολύ μικρή, τα χείλη θα μπορούσαμε να πούμε ότι... φέρνουν σε Αλίκη! Δείτε και θα καταλάβετε:

Βουγιουκλάκη

Η νεκροβάπτιση της Αλίκης που λίγοι γνωρίζουν


Λίγους μήνες μετά την γέννησή της, η Αλίκη είχε αρρωστήσει βαριά από βρογχοπνευμονία. Οι γονείς της, επειδή φοβήθηκαν ότι θα πέθαινε χωρίς να έχει όνομα, την βάφτισαν άρον άρον στο σπίτι, κάτι που στην εποχή εκείνη με την τεράστια παιδική θνησιμότητα ήταν συνηθισμένο και ονόμαζαν το μυστήριο νεκροβάπτιση.

Η βάφτιση του μικρού κοριτσιού χαρακτηρίστηκε από ένα ευτράπελο που τελικά την «ανάστησε». Κάποιος από τους παρευρισκόμενους, έβαλε φωτιά στην κουβέρτα του μωρού που την είχαν απλώσει πάνω από την κολυμπήθρα. Μετά το επεισόδιο η μικρή Αλίκη άνοιξε τα μάτια της και άρχισε να κλαίει, σημάδι ότι γινόταν σιγά σιγά καλύτερα. Αρχικά, οι γονείς της έλεγαν να δώσουν στο μωρό το όνομα της γιαγιάς της, Σταματίνα. Επειδή όμως δεν τους άρεσε ιδιαίτερα, την ώρα του μυστηρίου η μητέρα της πετάχτηκε και είπε: «Πες πρώτα Αλίκη και μετά Σταματίνα». Έτσι επικράτησε το πρώτο όνομα που την έκανε γνωστή σε ολόκληρη την Ελλάδα....