ΣΚΑΙ: Συναγερμός για Σπύρο Παπαδόπουλο - Κρίση στο κανάλι!

Στο κόκκινο οι σχέσεις του! Φεύγει από τον ΣΚΑΙ η εκπομπή;

ΣΚΑΙ: Συναγερμός για Σπύρο Παπαδόπουλο - Κρίση στο κανάλι!

Στο κόκκινο είναι οι σχέσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον ΣΚΑΙ! Ο παρουσιαστής είναι «στα κάγκελα» αφού έχει δυσαρεστηθεί πολύ με την αλλαγή μέρας του «Στην υγειά μας» λόγω Survivor!


Ο Σπύρος αρχικά, πήγαινε καλά στα νούμερα του αφού η εκπομπή του είναι μια σταθερή αξία! Το «Στην υγειά μας» μπορεί να μην έκανε τα νούμερα που χτυπούσε πέρσι αλλά υπήρχε μια ισορροπία! Διαβάστε παρακάτω...


Όμως, από τότε που η εκπομπή άλλαξε μέρα τα πράγματα έχουν σκουρύνει κατά πολύ! Αξιοσημείωτο είναι ότι χτες, έκανε το χαμηλότερο νούμερό του για φέτος, μόλις 11,2 στο δυναμικό κοινό που τον λάτρευε!


Ο παρουσιαστής δε, είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένος στο κανάλι με τον μισθό του να είναι αρκετά παχυλός! Εμείς στο Υοuweekly.gr είχαμε κάνει αναλυτικό θέμα:


«Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πόσο κοστίζει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τους τόσους καλεσμένους και τόσο φαγητό και ποτό κάθε φορά.

Την απάντηση έδωσε η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη, σε αφιέρωμα του περιοδικού «Down Town», η οποία μιλώντας με αριθμούς τόνισε πως η συγκεκριμένη εκπομπή έχει αρκετά έξοδα.

«Η εκπομπή καλύπτει 180 λεπτά, 4 ώρες για το κανάλι. Επίσης φέρνουμε τόσο κόσμο από την επαρχία. Φέρνουμε συλλόγους, χορευτικά groups. Υπάρχουν έξοδα. Δεν βγαίνει πάνω από 9.000 ευρώ η ώρα. Δηλαδή κάτω από 30.000 ευρώ το επεισόδιο», λέει.

Μέσα στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αμοιβή του Σπύρου Παπαδόπουλου, του παραγωγού και του σκηνοθέτη, των ανθρώπων που περιποιούνται τους καλεσμένους, αλλά και τα έξοδα μεταφοράς των celebrities που δίνουν το «παρών» σε κάθε εκπομπή. Σα να λέμε, 120.000 ευρώ τον μήνα. Ε, δεν τα λες και λίγα!»


Η αλλαγή ώρας που έφερε τις πρώτες γκρίνιες και οι σχέσεις του Παπαδόπουλου με τον ΣΚΑΙ

Εμείς στο Youweekly.gr, είχαμε επίσης αναφερθεί εκτενώς στο πώς η αλλαγή ώρας θα επηρεάσει τα νούμερα του Στην υγειά μας γράφοντας:


«Το "Στην υγειά μας ρε παιδιά", το γνωρίσαμε στην ΕΡΤ, μετά πήγε στον Alpha και τώρα το βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ! Όλα αυτά τα χρόνια και μιλάμε περίπου για μια δεκαετία η εκπομπή προβαλλόταν κάθε Σάββατο στις 21:00 το βράδυ κρατώντας την πρώτη θέση στην τηλεθέαση!


Ξεχάστε το όμως! Και υπάρχει λόγος και αυτός είναι ο τυφώνας Survivor! Το Survivor 3 ξεκινάει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, όμως επειδή θα διεξάγεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία θα προβάλλεται από Σάββατο μέχρι Τετάρτη ώστε να μεταδίδεται παράλληλα και στις 2 χώρες!»


Ο Σπύρος, έχει ζητήσει να αλλάξει ξανά μέρα η εκπομπή του και να επιστρέψει στο Σάββατο, αφού τα νούμερα δείχνουν ότι ο κόσμος τον είχε συνηθίσει εκείνη τη μέρα, αν και ο ΣΚΑΙ δεν φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει αυτό. Όπως είναι αναμενόμενο, οι σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι είναι πλέον σε πολύ οριακό σημείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αν δεν πάρουν σοβαρά το αίτημά του, δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του για την επόμενη σεζόν! Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας λέει «Στην υγειά μας» από άλλο κανάλι, αφού όπως και να έχει πρόκειται για πολύ πετυχημένο πρόγραμμα!

TAGS