Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Βουτσάς: «Πυροβολεί» δημόσια την Μαρία Νεφέλη Γαζή! «Φέρεται πολύ άσχημα στον Άνθιμο»!

Απασφάλισε ο Βουτσάς!

Κώστας Βουτσάς: «Πυροβολεί» δημόσια την Μαρία Νεφέλη Γαζή! «Φέρεται πολύ άσχημα στον Άνθιμο»!
News 16.02.2019 16:04

Ο Κώστας Βουτσάς παίρνει ξεκάθαρη θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία Νεφέλη Γαζή για το παιδί τους.


Ο ηθοποιός ξεσπά στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά live και δηλώνει ότι για όλα φταίνε τα πεθερικά και πως η νεαρή κοπέλα φέρεται πολύ άσχημα στον Άνθιμο! Διαβάστε παρακάτω...

«Ο Άνθιμος είναι γιος μου, είμαστε μαζί συνέχεια κι έχει πρόβλημα με το παιδί του. Έκανε τεστ DNA και είναι δικό του το παιδί. Του είχα πει να τα βρει με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή, να μην τσακώνονται. Είναι τα πεθερικά που μαλώνουν. Τα πεθερικά δίνουν συμβουλές και οι συμβουλές δεν είναι καλές. Ειδικά η μητέρα της κοπέλας φέρεται πολύ άσχημα στον Άνθιμο και μιλάει στην κόρη της έτσι ώστε να μην έχει επαφή με τον Άνθιμο. Είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά ο Άνθιμος. Είναι δυνατόν να μην είναι;», αναφέρει ο Κώστας Βουτσάς.

Τι είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Βουτσάς


Υπενθυμίζεται ότι, ο Κώστας Βουτσάς είχε μιλήσει και παλαιότερα για την κρίση στην σχέση του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας Νεφέλης Γαζή.

«Ξέρω ότι έχουν κάποια διένεξη, αλλά δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση τον Άνθιμο. Μάλλον με την πεθερά του κάτι έχει. Δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου πάνω σ’ αυτό το θέμα.

Είναι πατέρας και αυτός θα αποφασίσει τι πρέπει να κάνει.

Έχει δικαίωμα να απαιτήσει πολλά πράγματα. Πατέρας είναι, δεν είναι ξένος. Είναι αυτός που το γέννησε το παιδί», ανέφερε ο Κώστας Βουτσάς.

Share