Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Διδασκάλου: Η δήλωση για τις ιερόδουλες προκάλεσε προβληματισμό - «Μας έχουν προφυλάξει από πάρα πολλά»!

Δείτε τι είπε!

Κατερίνα Διδασκάλου: Η δήλωση για τις ιερόδουλες προκάλεσε προβληματισμό - «Μας έχουν προφυλάξει από πάρα πολλά»!
News 16.02.2019 18:00

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις ιερόδουλες, όμως οι δηλώσεις της προβλημάτισαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Διαβάστε παρακάτω...

«Αν ερχόταν μια πόρνη να μείνει από πάνω, δε νομίζω να είχα πρόβλημα. Εγώ αυτές τις κυρίες τις έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Οι γυναίκες οι οποίες έχουν διαλέξει αυτό το επάγγελμα, εγώ τις θεωρώ πολύ γενναίες, δεν είναι απλό. Όλες εμάς τις υπόλοιπες, νομίζω ότι μας έχουν προφυλάξει από πάρα πολλά πράγματα και μας έχουν απαλλάξει από πολλή βία. Θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Αυτές οι γυναίκες απορροφούν βία. Σκέψου πόσοι άντρες πάνε εκεί και ξεσπούν. Αν δεν υπήρχαν κι αυτές; Σίγουρα δεν θα αντιδρούσαν άσχημα αν ο γιος μου πήγαινε σε μία ιερόδουλη, αλλά ξέρω ότι το αγόρι μου είχε από πολύ μικρός το κορίτσι του», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Μετά τις δηλώσεις της, η Ναταλία τόνισε: «Δεν ξέρω αν συμφωνώ με αυτό. Δε νομίζω ότι ο ρόλος των γυναικών αυτών είναι να απορροφούν τη βία ή να πληρώνονται για να πηγαίνουν εκεί και να εκτονώνονται τα αρσενικά. Να τις χτυπούν για να κοιμούνται οι σύζυγοί τους ήσυχες».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share