Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τζένη Μελιτά: Σε κατάσταση σοκ μετά το "κόψιμο" του τι «Τι λέει» - «Χρειάζομαι λίγο χρόνο! Είμαι σε σοκ»!

Όσα είπε μετά το τέλος της εκπομπής!

Τζένη Μελιτά: Σε κατάσταση σοκ μετά το
News 16.02.2019 19:37

Σοκαρισμένη εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες η Τζένη Μελιτά μετά το κόψιμο της εκπομπής του Alpha, «Τι λέει».

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι», δηλώνοντας πως δεν μπορεί ακόμη να το χωνέψει. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στην εκπομπή και ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν φανερά στεναχωρημένος για το κόψιμο της εκπομπής.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ στην αρχή γιατί δεν περίμενα να ξεκινήσω έτσι. Ενώ είναι κάτι που το περιμένεις, όταν έρχεται η στιγμή εκείνη σε ξαφνιάζει. Αγαπηθήκαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε πάρα πολύ και ήμασταν μια παρέα που μιλούσαμε όλη τη μέρα, επικοινωνούσαμε, είχαμε πολύ καλή χημεία. Είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι, αλλά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να κάνει η εκπομπή τα αναμενόμενα νούμερα. Όταν έκλεισαν τα φώτα κάναμε την πιο ζεστή αγκαλιά,,, τουλάχιστον εμείς οι τέσσερις ήμασταν μια γροθιά. Κάναμε μια εκπομπή όσο καλύτερα μπορούσαμε με τα δεδομένα που είχαμε και φυσικά με την ύλη που ήθελε το κανάλι και η αρχισυνταξία κάθε φορά να έχουμε», δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Σοκαρισμένη η Τζένη Μελιτά, είπε: «Με πετυχαίνεις σε μια πολύ σαστισμένη μου στιγμή. Είναι δύσκολη στιγμή. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν είναι ευχάριστο ποτέ ένας άνθρωπος να χάνει τη δουλειά του. Πάμε για το επόμενο βήμα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να το χωνέψω, είμαι σε μια κατάσταση που δεν το έχω καταλάβει. Τώρα είμαι σαστισμένη για να σου μιλήσω. Είμαι σε σοκ, δεν το έχω συνειδητοποιήσει».

Share