Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Για την Παρέα: Η Βάνια αποκαλύπτει πως βγήκε ο τίτλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά!

Δείτε τι αποκάλυψε!

Για την Παρέα: Η Βάνια αποκαλύπτει πως βγήκε ο τίτλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά!
News 16.02.2019 21:21

Τρομερή επιτυχία με την εκπομπή «Για την παρέα» κάνει ο Νίκος Μουτσινάς.

Το χιούμορ του είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει, αλλά και η αγαπημένη, Βάνια. Διαβάστε παρακάτω...

Στον ρόλο της Βάνιας, είναι η Ματίνα Νικολάου με την ιδιαίτερη φωνή. Ηταν ένας ρόλος στην παράσταση «Κοκομπλόκο» ο οποίος βρήκε τη δική του θέση στην εκπομπή και έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Η ηθοποιός , μίλησε στο People, και αποκάλυψε πως δόθηκε ο τίτλος της εκπομπής «Για την παρέα».

«Τον γνώρισα πριν από μία δεκαετία από κοινούς γνωστούς και από τότε κάνουμε παρέα. Στην πορεία, προέκυψε και η συνεργασία μας. Ξεκίνησα ως βοηθός σκηνοθέτη του Νίκου στην πρώτη του παράσταση. Αργότερα μου έγραψε ένα ρόλο, μετά ένα δεύτερο και όλο αυτό συνεχίστηκε», δηλώνει.

«Ένα χαρακτηριστικό της Βάνιας ήταν η ιδιαιτερότητα στη φωνή, ενώ στο έργο υπήρχε μια ατάκα της που έλεγε “Πάω μέσα να μαγειρέψω για την παρέα”. Μια μέρα ξέχασα τα λόγια, είπα “Πάω μέσα να μαγειρέψω” κι έφυγα. Μέσα σε λίγα λεπτά επέστρεψα λέγοντας “Γιατί; Για την παρέα”. Αυτό έμεινε και το βάλαμε και σε άλλες στιγμές της παράστασης. Έγινε viral τότε, κάναμε βιντεάκια και ήταν το αστείο μας. Τα χρόνια πέρασαν και πέρσι ο Νίκος μού ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια καινούρια εκπομπή. Δεν γνώριζε το ακριβές κόνσεπτ, του πρότεινα όμως να τον βοηθήσω. Την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο, βρεθήκαμε και μου είπε: “Σκέφτηκα να βάλουμε τη Βάνια στην εκπομπή”. Χάρηκα πολύ, αν και δεν ήξερα τι ακριβώς πάω να κάνω. Του είπα ένα μεγάλο “ναι”, γιατί του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη», προσθέτει, τονίζοντας ότι στην αρχή δεν ήξεραν πως θα ενσωματωθεί ο ρόλος στην εκπομπή.

«“Κάπως θα βάλουμε τη Βάνια”, αυτό είπαμε. Δεν ξέραμε το τι και το πώς μέχρι να αρχίσουμε. Αυτό είναι κάτι που εξελίσσεται σιγά σιγά και είμαι πολύ ικανοποιημένη από το μέρος που έχω στην εκπομπή, γιατί ποτέ δεν ήθελα να γίνω παρουσιάστρια. Είναι ένας ρόλος που με κάνει να νιώθω ελεύθερα εκείνη τη στιγμή. Αυτό που κάνει ο Νίκος είναι δύσκολο και απαιτεί μεγάλο ταλέντο, ευστροφία και χιούμορ, χαρακτηριστικά που διαθέτει σε μεγάλο βαθμό», υπογραμμίζει η Ματίνα Νικολάου.
Share