Αναστασία Περράκη: Την ρώτησαν για το δικαστήριο με τον Μουρούτσο και έγινε έξαλλη! (Βίντεο)

Οι απίστευτες δηλώσεις on camera!

Αναστασία Περράκη: Την ρώτησαν για το δικαστήριο με τον Μουρούτσο και έγινε έξαλλη! (Βίντεο)

Η Αναστασία Περράκη έγινε έξαλλη όταν ρωτήθηκε για το δικαστήριο που έχει με τον Μιχάλη Μουρούτσο σε ένα μήνα!

Όπως σας ενημερώσαμε εδώ στο Youweekly.gr το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί πάλι στο δικαστήριο προκειμένου να δώσουν τέλος σε αυτήν τη σχέση. (Μιχάλης Μουρούτσος – Αναστασία Περράκη: Στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι! Η νέα πολύκροτη διαμάχη!) Διαβάστε παρακάτω...


Το ζευγάρι ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε, απέκτησε μία κορούλα και τελικά... χώρισε! Ωστόσο, το μόνο που έμενε ήταν οι υπογραφές στο διαζύγιο! Ωστόσο, τον Μάρτη θα εκδικαστεί η υπόθεση διαζυγίου τους, αφού έχουν καταθέσει και οι δύο τα σχετικά έγγραφα.


Εχτές το βράδυ, η Αναστασία Περράκη βρέθηκε σε εκδήλωση και όταν ρωτήθηκε για το ραντεβού της με τον Μιχάλη στις δικαστικές αίθουσες, απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» με... έντονο ύφος: «Για μένα έχει κλείσει το θέμα!» Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η αγωγή που είχε καταθέσει παλαιότερα ο Μιχάλης

Τη νομική οδό είχε επιλέξει ο Μιχάλης Μουρούτσος περίπου δύο χρόνια πριν, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την πρώην γυναίκα του, Αναστασία Περράκη.


Συγκεκριμένα, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή του στο Survivor, ο Ολυμπιονίκης κατέθεσε αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας εναντίον της πρώην συζύγου του.

Αιτία αποτέλεσε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Αναστασία Περράκη και σχολίασε τη σχέση της νυν συντρόφου του πρώην της, Λάουρα Νάργες με την 9χρονη κόρη τους, Έλενα.


Μάλιστα,σε ακόμη παλαιότερη συνέντευξη το 2015 η ίδια είχε αναφέρει ότι, «Προσπαθούμε και οι δύο πολύ. Υπάρχουν φορές που δεν λείπουν οι εντάσεις. Είμαστε σε τυπική φάση όσον αφορά το παιδί, τίποτα άλλο. Έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ακόμα και στο παιδί, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις, γιατί, όταν ανοιγόμαστε, υπάρχουν προστριβές ακόμη».


Το πρώην ζευγάρι απέκτησε την κόρη του το 2009, παντρεύτηκε και έκανε τη βάφτιση το 2010, ενώ οι δρόμοι τους χώρισαν το 2013, χωρίς όμως να έχουν βρει συναινετικό μονοπάτι να βαδίσουν.


Οι δυο τους, αν και προσπάθησαν να κρατήσουν ισορροπίες για χάρη του παιδιού, δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα δικαστήρια.