Κατερίνα Δαλάκα: Τι πόσταρε στο Instagram πριν μπει στο Survivor!

Έτοιμη για τους στίβους μάχης η πρωταθλήτρια!

Κατερίνα Δαλάκα: Τι πόσταρε στο Instagram πριν μπει στο Survivor!

Βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο ετοίμασε η Κατερίνα Δαλάκα!

Η πρωταθλήτρια είναι έτοιμη για να πέσει στους στίβους μάχης, εκεί που την αγάπησε το κοινό να την βλέπει να αγωνίζεται. Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει την είσοδο των δυο νέων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και όλοι θα μείνουν άφωνοι. Η είσοδος της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία θα δώσει ελπίδα στην Ελληνική ομάδα για τις μελλοντικές της νίκες. Μάλιστα, είναι μία από τις ενέσεις που ευελπιστούν ότι θα δώσει νούμερα στο ριάλιτι.

Όλο το παρασκήνιο για το πώς μπήκε η Δαλάκα στο παιχνίδι!

η Κατερίνα δέχτηκε 3 φορές πρόταση από τους υπεύθυνους και την αρνήθηκε και τις τρεις φορές! Μέχρι που η πρόταση ήρθα από τον Τανιμανίδη!

Η Κατερίνα Δαλάκα είχε αποφασίσει μετά το παιχνίδι να αφοσιωθεί στον στίβο, στην καριέρα της κοινώς, και στον αθλητισμό! Τα λεφτά ήταν πολλά αλλά δεν την ενδιέφεραν μιας και το κορίτσι ήταν αλλού!Ο δαιμόνιος Τανιμανίδης όμως την χτύπησε σε ένα σημείο που η Κατερίνα έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι ευαίσθητο για εκείνη: Στην ελληνική της ψυχή! Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Τανιμανίδης της τόνισε ότι θα παίξει στην ελληνική ομάδα, με τα ελληνικά χρώματα! Θα εκπροσωπεί δηλαδή πάλι την πατρίδα της, που τόσο αγαπά η σπουδαία αθλήτρια απλά από άλλο μετερίζι!

Το τρελό ποσό που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα για να μπει στο παιχνίδι!

Οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν με 50.000 € ανέβηκαν στα 60.0000 και έκλεισαν σε ένα ποσό πάνω από 70.000 €! Επιπλέον, έχουν ενεργοποιήσει ειδική ρήτρα! Τι ρήτρα; Ρήτρα bonus τηλεθέασης! Δηλαδή, για κάθε μονάδα που θα ανεβεί το Survivor μετά την είσοδο της της έχουν υποσχεθεί στην Δαλάκα 10.000 ευρώ επιπλέον από την αμοιβή της!

Στην τελευταία της ανάρτηση λίγο πριν πετάξει για Survivor η Κατερίνα Δαλάκα είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με την Adidas που είναι ο χορηγός της.