Survivor: Απίθανο κόλπο του ΣΚΑΙ για να «τσακίσει» YFSF και Bake of Greece!

Αποκλειστικό!

Survivor: Απίθανο κόλπο του ΣΚΑΙ για να «τσακίσει» YFSF και Bake of Greece!

Όλα για όλα τα παίζει σήμερα ο Σκάι! Τα πάντα για να σώσει το ριάλιτι επιβίωσης survivor μεταξύ Eλλήνων και τούρκων!

Και τι δεν έχει κάνει σήμερα το κανάλι στο Φάληρο προκειμένου το survivor να μπορέσει να αντέξει το σφυροκόπημα του ΑΝΤ1 του YFSF του Bake of Greece και το σύνολο του ανταγωνισμού! Διαβάστε παρακάτω...

Πρώτα απ’ όλα έχει δώσει νέο ρόλο στον Τανιμανίδη και τον κάνει μέρος του ριάλιτι όχι απλά παρουσιαστή! Έκαναν το Σάκη παρουσιαστή- προπονητή! Το πάθος στην περιγραφή του Σάκη φανερώνει και την αγωνία του για να κερδίσει ελληνική ομάδα στο Survivor.Δείτε το παρακάτω βίντεο αποκλειστικά στο youweekly.gr και θα καταλάβετε.
Βίντεο
Το μεγάλο κόλπο όμως της τηλεόρασης του Σκάι για να σώσει το survivor δεν είναι το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Έκανε κάτι που πραγματικά εμάς εδώ στο youweekly.gr μας έκανε εντύπωση!

Για πρώτη φορά στην τηλεόραση του Σκάι και μέσα στο survivor δεν βλέπουμε διαφημίσεις. Από την ώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δηλαδή 10.44 το βράδυ!!!

Δηλαδή για να καταλάβετε μετά από 1.00´και 44´παιχνιδιού δεν έχουν διακόψει το σόου! Είναι μια πραγματικά απίστευτη απόφαση προκειμένου να σωθεί το Survivor. Το θέμα είναι πως μπορεί να σωθεί ένα παιχνίδι χωρίς διαφημιστικά έσοδα. Έχουμε την εντύπωση ότι μάλλον αυτό θα κρατήσει για μερικές μέρες να δούν πως θα πάει και αναλόγως θα κινηθούν.
Πάντως είναι μια πραγματικά φοβερή κίνηση που ίσως να φέρει τα πάνω κάτω και ίσως να κρατήσει κόσμο το survivor με αυτόν τον τρόπο!
Θα δείξει στα αυριανά νούμερα τηλεθέασης που νωρίς το πρωί θα σας έχουμε στο youweekly.gr

TAGS