Τζούλια Αλεξανδράτου: Δίνει μάχη για την ζωή της; Η σκελετωμένη φωτογραφία που ανατριχιάζει!

Τι συμβαίνει με την Τζούλια;

Τζούλια Αλεξανδράτου: Δίνει μάχη για την ζωή της; Η σκελετωμένη φωτογραφία που ανατριχιάζει!

Υπήρξε μια από τις πιο όμορφες, διαχρονικά, Ελληνίδες. Την εποχή της απόλυτης δόξας της οι υπόλοιπες γυναίκες δε γινόταν να συγκριθούν μαζί της, καθώς ήταν τόσο εντυπωσιακή που ο ανταγωνισμός απλά έτρωγε την οπτική της σκόνη.

Ακόμα και την περίοδο που αποφάσισε να «προχωρήσει» στις αισθησιακές ταινίες υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σειρηνάκη, καμία Ελληνίδα (και όχι μόνο…) δε μπορούσε να την κοιτάξει στα μάτια- κι αυτό όχι απαραίτητα επειδή ήταν γυμνή. Διαβάστε παρακάτω....

Αναφερόμαστε, φυσικά, στη θεά Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία ήταν, πραγματικά, εκθαμβωτική.

Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, η ξανθιά καλλονή θυμίζει αμυδρά τον πρότερο, «καυτό» εαυτό της, καθώς έχει αδυνατίσει αρκετά. Παραμένει, φυσικά, μια πολύ όμορφη κοπέλα (αυτό δεν μπορεί ν’ αλλάξει όταν έχει προικιστεί τόσο από τη φύση), όμως είναι αλήθεια πως θα τη θέλαμε με καμιά 10αριά κιλά παραπάνω.

Στην τελευταία φωτογραφία, μάλιστα, που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Τζούλια… Χαντ, εμφανίζεται στο πλάι ενός φίλου της και είναι εμφανές πως έχει κάνει career low όσον αφορά στο βάρος της.

Δείτε παρακάτω την «αγνώριστη» Τζούλια σ’ αυτή τη φώτο, καθώς και σε μία ακόμα πρόσφατη, και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε:

athensmagazine.gr