Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πασχάλης Τσαρούχας: H απάντηση του στην Θεοφανία Παπαθωμά - «Δεν το θεώρησα άξιο λόγου να...»!

Η απάντηση του στο αιχμηρό σχόλιο της για το YFSF!

Πασχάλης Τσαρούχας: H απάντηση του στην Θεοφανία Παπαθωμά -  «Δεν το θεώρησα άξιο λόγου να...»!
News 18.02.2019 13:54

Καλεσμένος στην Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και παίκτης του YFSF, συζήτησε για όλα με την Φαίη Σκορδά. Διαβάστε παρακάτω...

Μεταξύ άλλων, ο Πασχάλης Τσαρούχας αναφέρθηκε μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας και στο αιχμηρό σχόλιο της Θεοφανίας Παπαθωμά για το show μεταμφιέσεων.

«Εγώ δεν το ήξερα καν το σχόλιο. Δεν μπορώ να σχολιάζω εγώ το σχόλιο καθενός. Η Θεοφανία βέβαια για την προσωπική μου ζωή δεν είναι ο καθένας. Εγώ παίρνω μέρος σε μια εκπομπή. Αλίμονο αν σχολίαζα τους κριτές η το σχόλιο καθενός. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Προφανώς κάτι την ενόχλησε και το είπε. Καλοσύνη της αν είχε την πρόθεση να με υπερασπιστεί. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση και δεν το συζητήσαμε. Δεν το θεώρησα άξιο λόγου να το κουβεντιάσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Να σας υπενθυμίσουμε την ανάρτηση της ηθοποιού.

«Μπράβο στους συμμετέχοντες στο Your Face Sounds Familiar 5. Μεγάλα ταλέντα! Πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν και το κάνουν άψογα όλοι ανεξαιρέτως. Η επιτροπή είναι καλή, θα θέλαμε βέβαια ανθρώπους που είναι σε θέση να κάνουν ανάλογα πράγματα, για να μπορούν να κρίνουν δίκαια και να αποφύγουμε τους κομπλεξισμούς. Φωτεινή επιλογή η Μιμή Ντενίση, λαμπερή κι εύστοχη. Καθόλου ευχάριστο το ύφος 100 καρατίων, ενώ δεν μπορείς να κουνήσεις το πόδι σου, οι εκφράσεις λαχαναγοράς τύπου “ωραία γκόμενα” και να προσπαθείς να βγάλεις ντε και καλά “λίγους”, καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς. Μειώνει την εικόνα μιας κατά τ' άλλα άρτιας παραγωγής».

Share